Miesautoilija pakeni poliisia Hämeenlinnassa lähes kahden promillen humalassa, lisäksi miehellä oli kyydissään matkustaja

Jaa tämä julkaisu:

[responsivevoice_button voice=”Finnish Female” buttontext=”Kuuntele uutinen”]

HÄMEENLINNA

Kolmekymppistä miestä epäillään törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta ja törkeästä rattijuopumuksesta hänen paettuaan poliisia autolla klo 23 aikaan. Mies oli kiinnittänyt poliisipartion huomion hänen käännyttyään Turuntien sillalla Eureninkadun liikennevaloissa vasemmalle, vaikka vasemmalle kääntyville paloi punainen liikennevalo. Mies jatkoi Eureninkatua ja jatkoi Lahdensivuntien suuntaan ajaen jälleen risteyksestä huomioimatta punaista liikennevaloa. Auto kääntyi Pajakadulle ja siitä Tykistötielle. Kuljettaja ei välittänyt poliisin pysäytysvalosta, vaan jatkoi matkaa ylinopeutta käyttäen.

Lahdensivuntiellä tietyöosuudella 30km/h rajoitusalueella kuljettaja ajoi 90km/h ja oli lähellä menettää autonsa hallinnan. Auto kääntyi liikenneympyrästä kohti Myllymäen asutusaluetta ja poliisi päätti pysäyttää pakenijan ajon, ettei se pääse jatkumaan takaisin asutusalueelle. Kanakouluntiellä poliisi ajoi pakenevaan autoon kiinni ja sen kuljettaja luopui pakenemisesta. Kuljettaja puhalsi poliisin seulonta-alkometriin 1,84 promillea. Miehellä oli kyydissään yksi matkustaja.

Lähde ja teksti: Poliisi