Mies vastusti poliisin käskyjä puukko kädessään Vaasassa, poliisi pyytää kyseisen henkilön kohdanneita olemaan yhteydessä

Jaa tämä julkaisu:

[responsivevoice_button voice=”Finnish Female” buttontext=”Kuuntele uutinen”]

VAASA

Tänään 1.7. kello 10 aikaan tuli poliisille hätäkeskuksen kautta ilmoitus miehestä, joka kävelee veitsi kädessään Opistokadulta Vaasan keskustan suuntaan. Poliisipartio tavoitti miehen Vaasanpuistikon ja Ratakadun risteyksessä. Mies ei totellut poliisin käskytystä, vaan jatkoi juosten Ratakatua pitkin veitsi kädessään ja kääntyi Ratakadulta Klemetinkadulle. Kaduilla tuli jatkuvasti ihmisiä vastaan. Ajurinkadun risteyksessä poliisipartio sai poliiisikoiran avustuksella otettua miehen kiinni. Miehellä oli vielä kiinnioton yhteydessä veitsi kädessään.

Poliisi pyytää miestä kohdanneita ihmisiä ottamaan yhteyttä sähköpostitse, vihjeet.pohjanmaa@poliisi.fi, ja kertomaan lyhyesti tapahtumasta.

Poliisi tutkii tapausta tässä vaiheessa laittomana uhkauksena, pahoinpitelyn yrityksenä ja niskoitteluna poliisia vastaan.

2.7.2020: Poliisi on jatkanut eilisen tapauksen tutkintaa, jossa mies liikkui veitsi kädessä Vaasan keskustassa. Useita henkilöitä on ottanut yhteyttä poliisiin ja kertoneet nähneensä miehen. Tähän asti ei kuitenkaan ole tullut ilmi yhtään tapausta, jossa mies olisi uhannut ketään tai käynyt käsiksi kun hän liikkui kaduilla. Poliisin esitutkinta asiassa jatkuu.

Lähde ja teksti: Poliisi