Mies vastusti poliisia Kemissä – raudoitettiin ja vietiin putkaan

- MAINOS - ARTIKKELI JATKUU ALLA -
- MAINOS PÄÄTTYY -

KEMI

Lisäksi poliisia on työllistänyt Meri-Lapissa omaisuusrikokset sekä rattijuoppo.

Miehen epäillään syyllistyneen virkamiehen väkivaltaiseen vastustamiseen ja huumausainerikokseen Kemissä.

Poliisille tuli ilmoitus, jossa kerrottiin, Kemissä sijaitsevassa kauppakeskuksessa oli vartija ottanut kiinni miehen. Miehellä epäiltiin olevan laittomia lääke-/huumausaineita hallussaan.

Partio meni paikalle selvittämään asiaa ja kiinniotettu mies vaikutti olevan aggressiivinen. Miehen hallusta löytyi epäiltyjä lääke-/huumausaineita ja hänet otettiin kiinni huumausainerikoksesta epäiltynä.


Partio lähti kuljettamaan miestä poliisiautoon, jolloin mies alkoi riuhtoa voimakkaasti vastaan. Partio käytti fyysisiä voimakeinoja miehen hallitsemiseen ja raudoittivat hänet. Mies kuljetettiin Kemin poliisivankilaan epäiltynä.

Omaisuusrikos Kemissä.

Torstain 5. lokakuuta ja perjantain 6. lokakuuta välisenä yönä, oli Kemissä Etelärantakadulla anastettu lisävalot henkilöautosta. Poliisi ei kerro, onko epäilty tekijä saatu kiinni.

Useita polkupyörävarkauksia Meri-Lapissa.

Torstain 5. lokakuuta ja perjantain 6. lokakuuta välisenä yönä oltiin anastettu Rock Machine -fatbike Torniossa. Thurevikinkadulla yritettiin anastaa sähköpolkupyörää lukitusta pyörävarastosta ja pyörä on ollut myös lukittuna.


Kemissä oli anastettu lukitusta pyörävarastosta sähköpolkupyörä, joka oli ollut vaijerilukolla lukittuna. Hepolan koulun pihalta oli yritetty lokakuun alussa anastaa opettajan sähköpolkupyörä keskellä päivää. Kemissä oli lauantaina 7. lokakuuta iltakuuden aikoihin anastettu kauppakeskuksen edestä polkupyörä.

Varastetut rekisterikilvet paljastivat ajo-oikeudettoman huumepäisen kuljettajan Kemissä.

Poliisipartio pysäytti sunnuntaiyönä 8. lokakuuta puolen yön jälkeen henkilöauton Ellalankadulla Kemissä kuljettajan ajokunnon tarkastamista varten. Pysäyttäessä henkilöautoa partio havaitsi, että ajoneuvon kilpi ei täsmää kyseiseen ajoneuvoon ja ilmeni, että rekisterikilpi oli anastettu.


Henkilöauton kuljettajaksi ilmeni poliisin entuudestaan tuntema ajo-oikeudeton mies. Mies puhalsi alkometriin nollatuloksen, mutta huumausainepikatesti antoi positiivisen tuloksen amfetamiinille. Kuljettaja oli silminnähden päihtynyt. Miehen hallusta löytyi myös vähäinen määrä epäiltyä amfetamiinia.

- ARTIKKELI PÄÄTTYY -
- KIITOS ARTIKKELIN LUKEMISESTA -