Mies varasti elektroniikkaa yli 500 euron arvosta Lahden Launeella – Lisäksi Lahdessa tapahtui kolmen auton kolari sunnuntaina iltapäivällä

Jaa tämä julkaisu:

LAHTI

Kolmen auton kolari sunnuntaina iltapäivällä.

Hämeenlinnantiellä Keskussairaalankadun risteyksessä tapahtui sunnuntaina iltapäivällä liikenneonnettomuus, jossa osallisina oli kolme ajoneuvoa. Onnettomuus tapahtui, kun Hämeenlinnantietä Salpakankaan suuntaan henkilöautoa ajanut mies ei jostain syystä saanut autoaan pysäytettyä. Hän törmäsi autollaan punaisiin liikennevaloihin pysähtyneeseen henkilöautoon ja matkailuautoon.

Ajoneuvot vaurioituivat törmäyksessä, henkilöautot ajokelvottomiksi, mutta suuremmilta henkilövahingoilta vältyttiin. Asiaa tutkitaan liikenneturvallisuuden vaarantamisena. Alkoholilla ei todettu olevan osallisuutta tapauksessa.

Mies anasti elektroniikkaa yli 500 euron edestä Launeella.

Sunnuntaina iltapäivällä Launeella sijaitsevasta marketista ilmoitettiin siellä asioineesta miehestä, joka oli anastanut elektroniikkaa yli viidensadan euron arvosta. Mies oli otettu kiinni kassojen jälkeen. Tuotteet saatiin myyntikuntoisina takaisin. Paikalle tullut poliisipartio puhutti miehen ja kirjasi asiasta rikosilmoituksen varkaus-nimikkeellä.

Lähde ja teksti: Poliisi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *