Mies törmäsi autolla kännipäissään toiseen autoon Hämeenlinnassa – lisäksi Hämeenlinnassa ja Riihimäellä poliisia työllisti myymälävarkaudet ja huumerattijuoppo

HÄMEENLINNA – RIIHIMÄKI

Hämeen poliisia työllisti Kanta-Hämeessä rattijuopot sekä myymälävarkaudet, kertoo Hämeen poliisilaitos. Rattijuopot kärähtivät Hämeenlinnassa ja toinen myymälävarkaus tapahtui Hämeenlinnassa ja toinen Riihimäellä.

Mies varasti Hämeenlinnassa kaupasta terveys- ja vitamiinituotteita usean sadan euron arvosta.

Tiistaina 27. heinäkuuta aamulla kello 9:n aikoihin tuli ilmoitus Hämeenlinnasta Laaniitynkadulta, että siellä sijaitsevasta kaupasta oli anastettu erilaisia terveys- ja vitamiinituotteita usean sadan euron arvosta.

Anastajana toiminut mies oli poistunut liikkeestä autolla, jonka rekisterinumeron henkilökunta oli saanut ylös.

Myöhemmin päivällä partio tapasi kyseisen auton Riihimäellä moottoritiellä. Partio pysäytti auton ja autossa olevat henkilöt kiinniotettiin varkauteen epäiltyinä.

Kännissä ajellut keski-ikäinen mies törmäsi autolla toiseen autoon Hattelmalan liittymässä Hämeenlinnassa.

Tiistaina 27. heinäkuuta noin kello 13.30 tapahtui Hämeenlinnassa 10-tiellä Hattelmalan liittymässä peräänajo.

Perään ajaneen auton kuljettajana toiminut noin 50-vuotias mies oli ajanut Orsitieltä alas liittymään eikä ollut huomannut eteensä pysähtynyttä ajoneuvoa.

Peräänajajalle suoritettiin puhalluskoe, jonka tulos oli 1,16 mg/l. Hänet kuljetettiin verikokeisiin ja häntä epäillään törkeästä rattijuopumuksesta sekä liikenneturvallisuuuden vaarantamisesta.

Etummaisen auton kuljettaja loukkasi törmäyksessä niskansa ja hänet kuljetettiin jatkotutkimuksiin.

Ajo-oikeudeton nainen ajeli huumepäissään Harvialantiellä Hämeenlinnassa. Lisäksi autosta löytyi huumeita.

Tiistaina 27. heinäkuuta kello 15:n aikoihin pysäytti partio Hämeenlinnassa Harvialantiellä auton, jonka noin 30-vuotiaalla naispuolisella kuljettajalla ei ollut ajo-oikeutta.

Nainen puhalsi nollat, mutta huumausainepikatesti osoitti naisen käyttäneen huumausaineita ennen ajoon lähtöä.

Autosta löytyi myös pieni määrä huumaavaksi luokiteltavia lääkkeitä, joihin kuljettajalla eikä matkustajilla ei ollut reseptiä.

Tapanäpistelijä yritti tälläkertaa varastaa partahöylän Riihimäellä.

Riihimäellä Merkoksenkadulla, yritti 40-vuotias mies viedä tiistaina 27. heinäkuuta iltapäivällä kaupasta 70 euron arvoisen partahöylän.

Mies on jäänyt kiinni näpistyksistä 10 kertaa viimeisen vuoden aikana.

Lähteenä: Poliisi