Mies sytytettiin palamaan Nurmijärvellä juhannusaattona – Poliisi tutkii asiaa tapon yrityksenä, epäiltynä on virolaismies

Jaa tämä julkaisu:

[responsivevoice_button voice=”Finnish Female” buttontext=”Kuuntele uutinen”]

NURMIJÄRVI

Hätäkeskus antoi poliisille juhannusaaton iltana tehtävän Nurmijärven Nummimäentielle, jossa ilmoituksen mukaan mies oli yrittänyt sytyttää toisen miehen palamaan. Tapahtumapaikalta poliisi löysi asianomistajan, jolla oli ympäri vartaloa palovammoja. Paikallaolijoiden poliisille kertoman mukaan asianomistajalle ja rikoksesta epäillylle oli tullut aiemmin riitaa. Riidan johdosta, rikoksesta epäilty oli heittänyt asianomistajan päälle polttoainetta ja hetken päästä sytyttänyt asianomistajan tuleen, jonka jälkeen epäilty oli poistunut itse paikalta.

Asianomistaja kuljetettiin tapahtuman johdosta sairaalaan saamaan hoitoa vammoihinsa.

Poliisin tapahtumapaikalla suorittamissa selvityksissä ilmeni, että asiasta on syytä epäillä vuonna 1967 syntynyttä virolaismiestä.

– Poliisi on suorittanut asian johdosta esitutkintaa, jossa selvitetään parhaillaan tarkempaa tapahtumien kulkua, kuullaan asianosaisia sekä selvitetään asiaa muiden tutkintatoimenpiteiden kautta. Tekoa tutkitaan tällä hetkellä teon vakavuuden ja sen asianomistajalle aiheuttaman hengenvaaran sekä suunnitelmallisuuden perusteella tapon yrityksenä. Epäilty tekijä otettiin kiinni tapahtumapaikalta ja on tällä hetkellä pidätettynä, kertoo Itä-Uudenmaan poliisilaitoksen päivystävä tutkinnanjohtaja rikoskomisario Mikko Kiiski.

Poliisi tiedottaa asiasta lisää tarvittaessa tutkinnallisen tilanteen sen salliessa.

Lähde ja teksti: Poliisi