Mies pakeni poliisia Juuassa ja Kontiolahdella – Lisäksi poliisi kaipaa havaintoja pahoinpitelyyn Juuan keskustassa

Jaa tämä julkaisu:

JUUKA – KONTIOLAHTI

Ajokortiton mies pakeni poliisia Juuassa ja Kontiolahdella.

Joensuulaisen miehen epäillään syyllistyneen törkeään liikenneturvallisuuden vaarantamiseen ja kulkuneuvon kuljettamiseen oikeudetta pakettiautolla, Juuassa Joensuuntiellä ja Kontiolahden Kajaanintiellä lauantaina noin kello 3. Poliisipartio oli mitannut tutkalla miehen kuljettaman auton nopeudeksi Juuan Vihtasuon kohdalla 135 km/h:ssa 100 km/h:ssa nopeusrajoitusalueella. Poliisipartio oli kytkenyt päälle jo kohtaamistilanteessa pysäytysvalon sekä hälytysvalot. Auto oli kiihdyttänyt vauhtiaan pysähtymättä jatkaen ajoaan Joensuun suuntaan. Mies oli pysäyttänyt autonsa juuri ennen Varparannan kohdalle asetettua piikkimattoa. Matkaa nopeudenmittauspaikasta pysähtymispaikkaan on 65 kilometriä. Suurimman osan matkasta nopeusrajoitus on 100 km/t, kahdella risteysalueella ja yhden tietyömaan kohdalla nopeusrajoitus on 80 km/t ja Juuan kirkonkylän kohdalla nopeusrajoitus on puolen kilometrin matkalla 60 km/t. Mies oli ohittanut matkallaan kaksi rekkaa ja kaksi henkilöautoa sekä yksi henkilöauto oli tullut vastaan. Suurin osa matkasta on valaisematonta tietä. Miehelle tehty puhalluskoe oli antanut nollatuloksen. Autossa ei ollut matkustajia. Miehellä ei ole voimassaolevaa ajokorttia.

JUUKA

Miestä pahoinpideltiin Kirkkotiellä lauantaiyönä, poliisi kaipaa havaintoja.

Juuan keskustassa Kirkkotiellä, kauppaliikkeen pihalla oli pahoinpidelty miestä lauantaina hieman ennen kello 2:ta. Paikalle oli tullut kahdella skootterilla neljä nuorta henkilöä, joista kolme oli pahoinpidellyt miestä nyrkillä lyömällä ja potkimalla. Pahoinpitelyn jälkeen nuoret olivat poistuneet skoottereilla Kaavin suuntaan. Tapahtumasta oli ilmoitettu hätäkeskukseen. Mies oli viety ambulanssilla keskussairaalaan tarkastettavaksi.

Mahdollisia havaintoja viimeksi mainittuun liittyen pyydetään ilmoittamaan sähköpostilla osoitteeseen vihjeet.ita-suomi@poliisi.fi, vihjepuhelimeen p. 0295 415 232 tai poliisipäivystykseen p. 0295 415 320 ma-pe klo 08-16.15.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *