Mies pahoinpiteli useita henkilöitä Salossa – poliisi määräsi matkustuskieltoon

SALO

Mies oli pahoinpidellyt yhtä henkilöä myös Helsingissä sijaitsevassa ravintolassa. Miehellä on myös aiempaa väkivaltarikosepäilytaustaa.

Lounais-Suomen poliisi tutkii epäiltyjä pahoinpitelyrikoksia, joissa kolmekymppisen miehen epäillään muutaman päivän sisällä syyllistyneen useaan pahoinpitelyyn julkisella paikalla, tiedottaa Lounais-Suomen poliisilaitos.

Poliisi sai maanantai-iltana 22. toukokuuta hätäkeskukselta ilmoituksen, että Hämeenojankadulla Salossa oli tapahtunut pahoinpitely tuntemattoman tekijän toimesta. Tekijä oli lyönyt asianomistajaa jollakin esineellä, anastanut asianomistajan omaisuutta ja poistunut paikalta. Poliisi ei tuolloin tavoittanut tekijää. Myöhemmin samana iltana poliisi sai taas tehtävän Hämeenojanakadulle, jossa sama mies oli pahoinpidellyt toista asianomistajaa pyörän lukitusketjulla lyömällä. Poliisi löysi tuntomerkkeihin sopivan miehen ja hänet otettiin kiinni. 

Asiaa tutkittaessa kävi ilmi, että saman miehen epäillään syyllistyneen pahoinpitelyyn myös sunnuntaina 21. toukokuuta Salossa sijaitsevassa ravintolassa sekä perjantaina 19. toukokuuta Helsingissä sijaitsevassa ravintolassa. Miehellä on myös aiempaa väkivaltarikosepäilytaustaa.

Esitutkinnassa saatujen tietojen perusteella epäilty tekijä ja asianomistajat eivät tunteneet toisiaan entuudestaan. Asianomistajat saivat eri asteisia vammoja ja hakeutuivat lääkäriin, mutta kukaan heistä ei loukkaantunut vakavasti.

Mies vapautettiin keskiviikkona 24. toukokuuta, mutta hänet määrättiin matkustuskieltoon.


Ota Facebook-tilimme haltuun tästä, niin pysyt kärryillä, mitä Suomessa tapahtuu. Varsinais-Suomen alueryhmäämme (Facebook) voit liittyä tästä.