Mies pahoinpiteli sukulaismiestään nyrkein Torniolaisen ravintolan edustalla – Lisäksi Torniossa tavattiin kaksi ajo-oikeudetonta huumerattijuoppoa

Jaa tämä julkaisu:

TORNIO

Mies löi sukulaistaan nyrkillä pään alueelle ravintolan edustalla.

44-vuotiaan miehen epäillään lyöneen 18-vuotiasta sukulaistaan nyrkillä pään alueelle ravintolan edustalla Tornion keskustassa. Nuorempi mies on saanut lyönnistä sellaisia vammoja, jotka ovat vaatineet sairaalahoitoa.

Ajo-oikeudeton miesautoilija ajeli huumepäissään.

Varhan sunnuntaiaamuyöstä on poliisipartio suorittanut liikennevalvontaa Torniossa Putaalla. Partio pysäytti henkilöauton kuljettajan ajokunnon tarkastamista varten. 32-vuotias kuljettaja puhalsi alkometriin nollatuloksen, mutta huumausainepikatesti antoi positiivisen tuloksen amfetamiinille. Miestä epäillään rattijuopumuksesta, huumausaineen käyttörikoksesta ja ajo-oikeudetta ajosta.

Ajo-oikeudeton miesautoilija ajoi huumepäissään moottoritiellä.

Poliisipartio pysäytti vastaan tulleen henkilöauton Kemi-Tornio -välisellä moottoritiellä kuljettajan ajokunnon tarkastamista varten. Kuljettajaksi paljastui poliisin entuudestaan tuntema 33-vuotias mies. Miehellä ei ole voimassaolevaa ajo-oikeutta. Miehelle tehty huumausainepikatesti antoi positiivisen tuloksen amfetamiinille ja miestä epäillään rattijuopumuksesta ja huumausaineen käyttörikoksesta.

Lähde: Poliisi