Mies kaapattiin autoon Torniossa – poliisi pyytää havaintoja

- MAINOS - ARTIKKELI JATKUU ALLA -
- MAINOS PÄÄTTYY -

TORNIO

Paikalla oli ollut tapahtuma-aikaan keltatakkinen henkilö. Poliisi pyytää keltatakkista henkilöä ja muita asiasta havaintoja tehneitä ottamaan yhteyttä poliisiin.

Lapin poliisilaitoksen rikostutkinnassa on tutkittavana epäilty kaappaustapaus, tiedottaa Lapin poliisilaitos. Lapin poliisi kertoo tiedotteessaan, että Hätäkeskukseen tehtiin keskiviikkoaamuna 18. lokakuuta noin kello 07.14 aikaan ilmoitus, jossa kerrottiin, että Torniossa on tapahtunut kaappaustapaus.

Ilmoituksessa kerrottiin, että Juhannussaaren päiväkodin lähellä kuului miesten kovaäänistä huutoa, ja että joku oli tungettu väkisin autoon. Auto oli ollut mahdollisesti tummansininen farmarimallinen Volkswagen. Auto oli poistunut Haaparannan suuntaan.


Poliisi on saanut selvitettyä asiassa mahdollisen tekoauton ja sillä liikkeellä olleet henkilöt.

Paikalla oli ollut tapahtuma-aikaan keltatakkinen henkilö. Poliisi pyytää keltatakkista henkilöä ja muita asiasta havaintoja tehneitä ottamaan yhteyttä poliisiin Lapin poliisilaitoksen vihjenumeroon 0295 466 259 tai sähköpostiosoitteeseen vihjeet.lappi@poliisi.fi.

Poliisi ei tiedotteessaan kerro rikosnimikkeitä, mutta todennäköisesti asiaa tutkitaan Lapin poliisissa ainakin jonkinasteisena vapaudenriistona, mahdollisesti myös jonkinasteisena pahoinpitelynä.

- ARTIKKELI PÄÄTTYY -
- KIITOS ARTIKKELIN LUKEMISESTA -