Mies hiiviskeli Lahden Saksalassa talojen pihoilla etsien varastettavaa – Lisäksi Lahden liikenteessä jäi kiinni ajo-oikeudeton huumerattijuoppo

Jaa tämä julkaisu:

LAHTI

Partio sai hätäkeskukselta tehtävän maanantai-iltana Saksalaan. Ilmoituksen mukaan mies oli käynyt talojen pihoja läpi etsien jotain anastettavaa. Partio tapasi tuntomerkkeihin ja poliisille hyvinkin tututun nelikymppisen miehen Nikkarinkadulla. Hänen havaittuaan poliisipartion hän oli heittänyt hallussaan olevia esineitä pusikkoon. Pusikosta löytyi sukan sisältä rasia, jonka sisällä oli huumausaineita huumausainerikoksen verran. Lisäksi turvallisuustarkastuksen yhteydessä miehen hallusta löytyi puukko.

Mies otettiin kiinni epäiltynä huumausainerikokseen. Hänet kuulustellaan samalla epäiltynä varkauteen, koska hän oli edellisenä yönä anastanut polkupyörän omakotitalon varastosta.

Partio pysäytti maanantai-iltana henkilöauton Liipolassa. Autoa kuljetti 37-vuotias ajo-oikeudeton mies. Hän oli hermostunut ja sekava, mutta puhalluskokeen tulos oli nolla promillea eikä hän suostunut huumepikatestiin. Mies vietiin verikokeeseen asian selvittämiseksi. Häntä epäillään rattijuopumuksesta, kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta ja huumausaineen käyttörikoksesta.

Lähde ja teksti: Poliisi