Meri-Lapin poliisilla vilkas viikonloppu: pahennusta aiheutettiin mm. Kemissä, Ylitorniolla, Tervolassa, sekä Keminmaassa – Poliisi kaipaa lisäksi havaintoja pyöräilijään törmänneestä volvokuljettajasta Kemissä

Jaa tämä julkaisu:

MERI-LAPPI

Meri-Lapin poliisilla oli työntäyteinen ja kiireinen viikonloppu. Viimeistä vapaata kesälomaviikonloppua viettäneet koululaiset ja opiskelijat osasivat kyllä käyttäytyä fiksusti ja heidän osaltaan ei tullut häiriökäyttäytymistä tai hälytyksiä.

Sen sijaan jo aikuisempaan ikään ehtineet ihmiset aiheuttivat tutkintatoimia ja kiinniottoja pitkin viikonloppua. Pahoinpitelyt ja rattijuopumukset olivat tämän viikonlopun teemat.

Mieskuljettaja suistui lauantaiyönä tieltä Tervolassa ja päätyi verikokeisiin. Samoin kävi sunnuntaiyönä moottoritien kaiteeseen suistuneelle naiskuljettajalle Torniossa. Niiden lisäksi Kemissä jäi poliisin haaviin 3 kpl huumausaineen vaikutuksen alaisena ajaneita mieskuskeja.

Eriasteisia pahoinpitelyjä sattui Ylitorniolla, Keminmaassa, Kemissä ja Tervolassa. Useasta niistä tuotiin kuulusteltavia poliisin pahnoille rauhoittumaan.

Kaiken em. lisäksi Kemissä 9.8.2020 yöllä noin klo 3.00 aikaan sattui Eteläntien ja Peurasaarentien risteyksessä tilanne, missä polkupyöräilijä jäi auton töytäisemäksi kun hän oli ohittamassa Peurasaarentien risteystä. Auto oli osunut pyörän takarenkaaseen ja pyöräilijä oli kaatunut. Polkupyörään törmänneen valkoisen Volvon kuljettaja oli jatkanut matkaa kaupungin suuntaan. Polkupyöräilijälle ei pahempia vammoja.

Volvon kuljettaja tai tapausta mahdollisesti havainnoineet voivat olla yhteydessä arkisin klo 10-14 puhelimeen 0295466156 tai sähköpostiin meri-lappi.tutkinta.lappi@poliisi.fi

Lähde ja teksti: Poliisi