Maskussa tapahtui vakava työtapaturma

- MAINOS - ARTIKKELI JATKUU ALLA -
- MAINOS PÄÄTTYY -

MASKU

Varsinais-Suomessa Maskussa, tarkemmin Teollisuustiellä sijaitsevassa teollisuuskiinteistössä tapahtui vakava työtapaturma keskiviikkona iltapäivällä.

Lounais-Suomen poliisi kertoo, että työtapaturmassa loukkaantui varsin vakavasti alle 30-vuotias mieshenkilö, joka oli yrityksen työntekijä. Hän jäi tapaturmassa puristuksiin 2000 kiloa painavan betoniputken alle, jonka seurauksena hän loukkaantui.

Poliisi tutkii tapahtuman olosuhteita ja työtapaturman syytä. Poliisi sanoo, että tässä vaiheessa se ei tiedota asiasta enempää. Poliisin mukaan loukkaantuneen henkilön terveystiedoista ei ole mahdollista kertoa enempää.

Varsinais-Suomen viimeaikaisia uutisia:

Huumepäinen kuski ajoi auton rajusti ulos tieltä moottoritiellä Salossa.

Salossa tapahtui maanantai-iltana yhden ajoneuvon liikennevahinko. Lounais-Suomen poliisi kertoo autoilijan menettäneen henkilöautonsa hallinnan ja ajautuneen ulos tieltä Salossa.


Ulosajo tapahtui Turku–Helsinki-moottoritiellä Kivihovin jälkeen Helsinkiin päin mentäessä. Kuljettaja menetti henkilöautonsa hallinnan ja ajautui ulos tieltä vahinkoseurauksin. Kuljettaja ja autossa ollut matkustaja loukkaantuivat. Moottoritien kaidetta vaurioitui noin 20 metriä.

Autoa kuljettanut mies puhalsi poliisin seulonta-alkometriin nolla promillea, mutta hänelle tehty huumepikatesti oli positiivinen.

Kuljettajan epäillään syyllistyneen rattijuopumukseen, huumausaineen käyttörikokseen sekä liikenneturvallisuuden vaarantamiseen. Hänet määrättiin poliisipartion toimesta väliaikaiseen ajokieltoon.

Tapahtuneesta tehtiin hätäilmoitus Hätäkeskukseen kello 18.32.

Mynämäessä kolmen auton ketjukolari – TS:n mukaan kolme henkilöä loukkaantui.

Mynämäessä tapahtui sunnuntaina aamupäivällä liikennehaittaa aiheuttanut liikenneonnettomuus. Asiasta tiedottaa Fintraffic ja uutisoi Turun Sanomat.

Varsinais-Suomen pelastuslaitokselta kerrotaan medialle, että kolme henkilöautoa oli ketjukolarissa Kustavintiellä. Onnettomuus sattui Ainiityntien risteyksen kohdalla.


Onnettomuudelle altistui yhteensä viisi henkilöä, joista kolme loukkaantui. Heidät kuljetettiin ensihoitohenkilöstön toimesta jatkotarkastukseen. Kahdessa autossa oli kuljettajien lisäksi yksi matkustaja ja yhdessä vain kuljettaja.

Onnettomuudesta aiheutui liikennehaittaa pelastus- ja raivaustöiden ajaksi. Liikennehaittaa kesti Fintrafficin mukaan hieman yli tunnin.

Onnettomuuteen johtaneet syyt eivät ole tiedossa. Siitä tehtiin hätäilmoitus Hätäkeskukseen kello 10.40.

- ARTIKKELI PÄÄTTYY -
- KIITOS ARTIKKELIN LUKEMISESTA -