Maaliskuussa Eurajoella kadonnut Lea on edelleen kateissa – poliisi epäilee henkirikosta

Jakamalla uutisen, tuet verkkojulkaisuamme ❤

EURAJOKI

Leikaria on etsitty tuloksetta useaan otteeseen katoamispaikan lähimaastosta, kertoo Lounais-Suomen poliisilaitos. Poliisin apuna etsinnöissä on ollut Vapaaehtoinen pelastuspalvelu ja Leikarin katoamista on selvitetty poliisitutkintana. Tutkinnassa saadun selvityksen perusteella poliisi epäilee, että Leikari ei ole kadonnut omasta tahdostaan, vaan hän on joutunut henkirikoksen uhriksi. Asiasta on käynnistetty esitutkinta.

Maaliskuussa Eurajoella kadonnut Lea on edelleen kateissa - poliisi epäilee henkirikosta 1
Lea Leikaria ei ole vieläkään löydetty, hän katosi maaliskuussa. Poliisi epäilee hänen joutuneen henkirikoksen uhriksi. Kuva: Lounais-Suomen poliisilaitos.

Leikari katosi kotoaan Eurajoen Sydänmaalta torstaina 11. maaliskuuta. Viimeisin havainto Leikarista on torstai-iltana noin kello 19.30. Tämän jälkeen Leikarista ei ole havaintoja, hänen matkapuhelimensa ei ole ollut käytössä eikä pankkitiliä ole käytetty katoamisen jälkeen. Tutkinnassa ei ole tullut esiin mitään muutakaan sellaista seikkaa, minkä perusteella Leikarin voisi olettaa olevan elossa.
Poliisi kaipaa edelleen kaikkia mahdollisia tietoja ja havaintoja Leikarin katoamiseen liittyen. Tiedot voi toimittaa sähköpostitse osoitteeseen vihjeet.lounais-suomi@poliisi.fi, WhatsApp-viestein numeroon 050-4117655 tai soittamalla maanantai-torstai klo 9.00-16.00 välisenä aikana Rauman poliisiaseman päivystykseen numeroon 0295 417780.

Lähteenä: Poliisi