Luumäellä ajeltiin alkoholin ja huumeiden vaikutuksen alaisena, huumerattijuoppo törmäsi kaiteeseen – Taipalsaarella autoilija ja mopoilija kolaroivat

Jaa tämä julkaisu:

[responsivevoice_button voice=”Finnish Female” buttontext=”Kuuntele uutinen”]

LUUMÄKI – TAIPALSAARI

Perjantaina 17.7.2020 poliisi pysäytti liikenteenvalvontaa suorittaessaan Luumäellä henkilöauton kuljettajan, jonka puhalluskokeen tulos oli yli 2 promillea, häntä epäillään törkeästä rattijuopumuksesta.


Lauantaina 18.7 iltapäivällä autoilija törmäsi Taipalsaarella mopoilijaan joka loukkaantui ja hänet kuljetettiin EKKS:aan, poliisi ei tiedota vammoista tämän tarkemmin.

Autoilija ei ollut havainnut etuajo-oikeutetulta tieltä oikealta tulevaa mopoilijaa. Mopo vaurioitui ajokelvottomaksi. Alkoholilla ei ole osuutta tapahtuneeseen.

[smartslider3 slider=”9″]

Saman päivän iltapäivällä henkilöauton kuljettaja törmäsi Luumäellä VT-6:lla keskikaiteeseen. Kuljettaja ja kyydissä ollut matkustaja poistuivat todistajien kertoman mukaan paikalta.

Poliisi suoritti kuljettajan ja matkustajan etsintää jonka seurauksena koirapartio tapasi ajoneuvossa olleet henkilöt läheisestä metsästä.

Kuljettajan epäillään ajaneen huumausaineen vaikutuksen alaisena, häntä epäillään rattijuopumuksesta, liikenneturvallisuuden vaarantamisesta ja kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta.

Lähde ja teksti: Poliisi

[smartslider3 slider=”11″]