Luisuttelu kävi kortin päälle Nurmeksessa – Tuupovaarassa kärähti rattijuoppo ja Joensuussa murtauduttiin häkkivarastoihin

POHJOIS-KARJALA

Poliisia on työllistänyt Pohjois-Karjalassa törkeät liikennerikokset sekä häkkivarastomurrot, tiedottaa Itä-Suomen poliisilaitos. Poliisi kaipaa havaintoja murtoihin.

MAINOS (TEKSTI JATKUU ALLA)
Rattijuoppo puhalsi kovan lukeman Tuupovaarassa.

Keskiviikkona, 24. marraskuuta kello 16.15 aikaan, rattijuopumusvalvonnassa Joensuun Tuupovaarassa pysäytetty, henkilöautoa kuljettanut joensuulaismies oli puhaltanut alkometriin 1,99 promillen lukeman.

Mies oltiin määrätty väliaikaiseen ajokieltoon ja hänen ajokorttinsa oli otettu poliisin haltuun. Asiaa tutkitaan törkeänä rattijuopumuksena.

Luisuttelijan kortti hyllylle Nurmeksessa.

Myögähään keskiviikkona, 24. marraskuuta kello 23.25, Nurmeksessa liikennevalvonnan yhteydessä ABC-huoltoaseman pihassa ”revittelemässä” havaittu henkilöauto oli jatkanut matkaansa nelipyöräluisussa Kynsiniemenkadulle, missä se oli ajanut risteyksen läpi STOP-merkistä välittämättä. Auto oli jatkanut matkaansa yhä nelipyöräluisussa Kuopiontielle, mistä edelleen Soratielle, mistä edelleen Teollisuustielle jatkaen Pitkänmäentielle, missä auto oli käynyt penkassa molemmin puolin tietä.

MAINOS (TEKSTI JATKUU ALLA)

Poliisipartio oli pysäyttänyt auton sen ajettua takaisin ABC-aseman pihaan.

Kuljettajana toiminut nurmekselaismies määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon ja hänen ajokorttinsa otettiin poliisin haltuun. Asiaa tutkitaan törkeänä liikenneturvallisuuden vaarantamisena. Autossa oli kuljettajan lisäksi kaksi matkustajaa.

Häkkivarastoihin murtauduttiin Joensuussa – poliisi kaipaa havaintoja.

Joensuussa, Koulukatu 20:ssa sijaitsevan kerrostalon häkkivarastoihin oli murtauduttu 21.- 23. marraskuuta välisenä aikana. Useista häkkivarastoista oli anastettu omaisuutta.

Poliisi pyytää ilmoittamaan mahdollisista havainnoista vihjepuhelimeen 0295415232 tai poliisipäivystykseen 0295415320 virka-aikana kello 8-16.15.

Lähteenä: Itä-Suomen poliisilaitos