Lenkkeilijä meinasi jäädä auton alle suojatiellä Joensuun Niinivaaralla, autoilija huusi uhkauksia ja kävi käsiksi. Poliisi pyytää yleisövihjeitä – lisäksi Joensuussa jäi kiinni kaksi huumerattijuoppoa

Jakamalla uutisen, tuet verkkojulkaisuamme ❤

JOENSUU

Itä-Suomen poliisilaitos kertoo Pohjois-Karjalan alueen tiedotteessaan liikennetilanteesta, joka oli tapahtunut suojatiellä Joensuun Niinivaaralla. Autoilija oli meinannut ajaa jalankulkijan päälle ja huutanut tälle uhkauksia ja pahoinpidellyt tätä. Poliisi kaipaa havaintoja tapaukseen liittyen. Lisäksi poliisi kertoo kahden huumerattijuopon jääneen kiinni.

22-vuotias mies ajeli huumepäissään ilman ajo-oikeutta Käpykankaalla.

22-vuotiaan miehen epäillään syyllistyneen rattijuopumukseen ja kulkuneuvon kuljettamiseen oikeudetta henkilöautolla sekä huumausaineen käyttörikokseen Joensuun Käpykankaalla maanantaina kello 18 jälkeen. Hätäkeskukseen oli ilmoitettu epäily kuljettajan ajokunnosta. Miehelle tehty puhalluskoe oli antanut nollatuloksen, huumepikatesti oli antanut positiivisen tuloksen muille huumausaineelle kuin alkoholille. Miehellä ei ole voimassaolevaa ajokorttia.

21-vuotias mies ajeli huumepäissään ilman ajo-oikeutta Niinivaaralla.

21-vuotiaan miehen epäillään syyllistyneen rattijuopumukseen henkilöautolla ja huumausaineen käyttörikokseen Joensuun Niinivaaralla maanantaina hieman ennen kello 22. Miehelle tehty puhalluskoe oli antanut nollatuloksen, huumepikatesti oli antanut positiivisen tuloksen muille huumausaineelle kuin alkoholille. Poliisi oli pysäyttänyt miehen kuljettaman auton normaalissa liikennetarkastuksessa.

Lenkkeilijä meinasi jäädä auton alle suojatiellä Niinivaaralla, autoilija huusi uhkauksia ja kävi käsiksi. Poliisi pyytää yleisövihjeitä.

Joensuun Niinivaaralla maanantaina kello 15.45, Sortavalankadun ja Karjalankadun risteyksessä, liikenneympyrässä lenkkeilijä oli ollut ylittämässä suojatietä, auton lähestyessä häntä, oli auton kuljettaja ensin näyttänyt hidastavan nopeutta ja lenkkeilijän mentyä suojatielle, auto olikin kiihdyttänyt, jolloin lenkkeilijä oli joutunut pysähtymään. Autoilija oli pysähtynyt liikenneympyrään ja oli huutanut uhkauksia lenkkeilijälle. Autoilija oli ajanut liikenneympyrän ympäri ja oli pysähtynyt kevyenliikenteenväylälle lenkkeilijän eteen ja oli käynyt käsiksi lenkkeilijään ja samalla huutanut uhkauksia. Lenkkeilijän päällä ollut takki oli revennyt.

Autoilija, noin 40-45-vuotias mies, oli ajanut vaalean ruskealla farmarimallisella Toyota Avensiksella. Tapahtuma-aikaan oli ollut vilkas liikenne.

Poliisi pyytää ilmoittamaan mahdollisia havaintoja sähköpostilla osoitteeseen vihjeet.ita-suomi@poliisi.fi, vihjepuhelimeen p. 0295 415 232 tai poliisipäivystykseen p. 0295 415 320 ma-pe klo 08-16.15.

Lähteenä: Poliisi