Lappeenrannassa useita pahoinpitelyjä ja Imatralla useita murtoja – Etelä-Karjalassa ajeltiin myös päihtyneenä

ETELÄ-KARJALA

Poliisilla on riittänyt kansan tietoon kerrottavia tehtäviä Etelä-Karjalassa, selviää Kaakkois-Suomen poliisilaitoksen Etelä-Karjalan alueen tiedotteesta. Etelä-Karjalassa jäi kiinni useita päihtyneitä kuljettajia. Lappeenrannassa tehtiin useita pahoinpitelyjä ja Imatralla murtauduttiin kolmeen pakettiautoon. Poliisi kaipaa havaintoja pahoinpitelyihin sekä varkauksiin.

MAINOS (TEKSTI JATKUU ALLA)

Useita päihtyneitä kuljettajia Etelä-Karjalan liikenteessä.

Poliisi tavoitti viikonlopun aikana yhteensä viisi päihtyneeksi epäiltyä kuljettajaa Etelä-Karjalassa.

Kahden kuljettajan epäillään ajaneen huumausaineen vaikutuksen alaisena. Kolmen kuljettajan epäillään ajaneen alkoholin vaikutuksen alaisena ja näistä kahta tutkitaan törkeänä rattijuopumuksena.

Poliisi tavoitti kuljettajat Lappeenrannasta, Imatralta ja Parikkalasta.

Useita pahoinpitelyjä Lappeenrannassa – poliisi kaipaa havaintoja.

Lappeenrannassa tapahtui viikonlopun aikana yhteensä kolme pahoinpitelyä.

Pahoinpitelyistä kaksi tapahtui keskustassa Pormestarinkadulla Toteemin lähellä ja Valtakadulla Seven Grillin edustalla 18.-19. syyskuuta välisen illan ja yön aikana. Yksi pahoinpitely tapahtui Lauritsalan kaupunginosassa Karjalantiellä lauantaina 18. syyskuuta illalla. 
 
Poliisi pyytää silminnäkijähavaintoja, tai muuten asiasta tietäviä ilmoittamaan havaintonsa sähköpostilla vihjeet.kaakkois-suomi@poliisi.fi tai puhelimitse 0295414559.
 
Poliisi haluaa muistuttaa, että Rikosuhripäivystys (RIKU) on tukipalvelu, jonka tehtävänä on parantaa rikoksen uhrin, hänen läheisensä ja rikosasian todistajan asemaa.

MAINOS (TEKSTI JATKUU ALLA)

Pakettiautoihin kohdistunut murtoja Imatralla – poliisi kaipaa havaintoja.

Imatralla murtauduttiin kolmeen pakettiautoon ja vietiin omaisuutta 17.-19.9.21 välisenä aikana. Pakettiautot olivat yrityksen pihalla Muovikujalla Mansikkalan kaupunginosassa. Poliisi selvittelee anastettua omaisuutta.
 
Poliisi pyytää silminnäkijähavaintoja, tai muuten asiasta tietäviä ilmoittamaan havaintonsa sähköpostilla vihjeet.kaakkois-suomi@poliisi.fi tai puhelimitse 0295414559.

Lähteenä: Poliisi