Lappeenrannassa useita anastusrikoksia, poliisi kaipaa havaintoja

Jaa tämä julkaisu:

LAPPEENRANTA

Lappeenrannassa Voisalmen kaupunginosassa Sammaltien työmaalta on anastettu Makita -merkkisiä akkutyökaluja, mm. Makitan 18 voltin akkuporakone ja Makitan akkusirkkeli, perjantaina 31.7.2020. Asiaa tutkitaan varkautena.

Lappeenrannassa Joutsenon kaupunginosassa Likosenlahden venesatamassa on anastettu veneen lukitusta varastotilasta Yamaha -merkkinen polttoainetankki ja Fiskars -merkkinen retkikirves sunnuntaina 2.8.2020. Asiaa tutkitaan varkautena.

Lappeenrannan keskustassa Valtakadulla on murtauduttu grillikioskiin ja anastettu hieman käteistä rahaa perjantai 31.7 ja tiistai 4.8 välisenä aikana. Asiaa tutkitaan varkautena.

Lappeenrannassa Kourulan kaupunginosassa Karankokadun rakennustyömaalta on anastettu akkukäyttöisiä sähkötyökoneita, mm. Hikoki -merkkiset kuviosaha, puusaha, käsisirkkeli ja porakone, joissa on kaiverrettu pohjaan teksti ”LMK”, 3.8. klo 18:15 ja 4.8. klo 7.00 välisenä aikana. Asiaa tutkitaan varkautena.

Poliisi pyytää silminnäkijähavaintoja, tai muuten asiasta tietäviä ilmoittamaan havaintonsa sähköpostilla: vihjeet.kaakkois-suomi@poliisi.fi tai puhelimitse: 0295414559.

Lähde ja teksti: Poliisi