Lappeenrannassa murtoja ja vahingonteko – Liikenteessä tapahtui kaksi onnettomuutta

Jaa tämä julkaisu:

LAPPEENRANTA

Veneeseen murtauduttiin venerannassa Skinnarilassa.

Lappeenrannassa Skinnarilan kaupunginosassa venerannassa on murtauduttu veneeseen ja anastettu omaisuutta noin 3000 euron arvosta 26.-27.9 välisenä aikana.

Asuinrakennukseen murtauduttiin Vainikkalassa.

Lappeenrannassa Vainikkalan kaupunginosassa on käyty asuinrakennuksessa ja murtauduttu lukittuihin ulkorakennuksiin 24.-25.9 välisenä aikana. Omaisuutta ei ole viety ja poliisi tutkii asiaa varkauden yrityksenä.

Vorot jäivät kiinni Lapveden- ja Kylpylän kaupunginosissa.

Poliisi tavoitti maanantaiyönä Lappeenrannassa Lapveden kaupunginosassa kaksi henkilöä ja Kylpylän kaupunginosassa kaksi eri henkilöä, jotka olivat murtautuneet yritysten tiloihin. Poliisi otti epäillyt kiinni ja toimitti Lappeenrannan poliisiasemalle. Anastetun omaisuuden selvittely on kesken ja poliisi tutkii asioita varkauksina.

Poliisi ohjeistaa varkauksien ennaltaehkäisemiseen.

Varkauksia voi ennalta ehkäistä kunnollisella lukituksella, valaistuksella ja hankkimalla valvontalaitteita. Arvokas omaisuus kannattaa mahdollisuuksien mukaan säilyttää myös lukitussa tilassa. Kaikesta arvo-omaisuudestaan kannattaa ottaa kuvat ja talteen tieto merkistä ja mallista, sarjanumerosta ja muista selvistä tuntomerkeistä. Yksilöivät tiedot helpottavat tarkan rikosilmoituksen tekoa, mutta myös samalla oikean omistajan löytämistä.

Vahingontekoa Tirilän kaupunginosassa.

Lappeenrannassa Tirilän kaupunginosassa on ammuttu nuoli ravitsemusliikkeen oven lasiin sunnuntaiyön aikana. Nuoli oli lävistänyt oven kaksinkertaisen lasin. Poliisi otti nuolen haltuunsa ja tutkii asiaa vahingontekona.

Henkilöauto törmäsi moottoripyörän kylkeen Harapaisen kaupunginosassa.

Perjantaina aamupäivällä Lappeenrannassa Harapaisen kaupunginosassa henkilöauton kuljettaja törmäsi autollaan moottoripyöräilijän pyörän kylkeen. Henkilöauton kuljettajalla oli risteyksessä väistämisvelvollisuus. Moottoripyöräilijä kaatui ja loukkaantui törmäyksessä, poliisi ei tiedota vammoista enempää. Poliisi tutkii asiaa liikenneturvallisuuden vaarantamisena.

Henkilöauto ja täysperävaunurekka kolaroivat Lappeenrannan keskustassa.

Perjantai-iltana Lappeenrannan keskustassa tapahtui henkilöauton ja täysperävaunurekan kylkikolari. Osalliset eivät loukkaantuneet törmäyksessä. Poliisi selvittää törmäyksen aiheuttajaa ja tutkii asiaa liikenneturvallisuuden vaarantamisena.

Lähde ja teksti: Poliisi