Lahdessa vilkas torstai: kiinni jäi mm. vankilasta karannut mies, sekä tuomiota paossa ollut mies – lisäksi Lahdessa ajeltiin päihtyneenä ja pahoinpideltiin mies

Jaa tämä julkaisu:

[responsivevoice_button voice=”Finnish Female” buttontext=”Kuuntele uutinen”]

LAHTI

Partio tapasi 43-vuotiaan naisen kuljettamassa henkilöautoa huumausaineiden vaikutuksen alaisena torstaina iltapäivällä Kivimaalla. Hänellä ei myöskään ollut voimassa olevaa ajo-oikeutta. Kuljettajan epäillään syyllistyneen rattijuopumukseen, kulkuneuvon kuljettamiseen oikeudetta ja huumausaineen käyttörikokseen.

Auton kyydissä oli nelikymppinen mies, jolla oli etsintäkuulutus. Hän oli poistunut vankilasta luvatta.


Parikymppinen mies autoili ilman ajo-oikeutta torstaiaamuna Lahden keskustassa. Tämä oli hänen 13. kulkuneuvon kuljettaminen oikeudetta vuoden sisällä.


Hätäkeskus ilmoitti torstai-iltapäivällä näpistelijästä Simolanmutkan rautakaupassa. Partiolle selvisi, että nelikymppinen mies oli liikkeen sisällä avannut naulapyssylaatikon. Hän oli laittanut laatikon sisällön omaan kassiinsa ja poistunut liikkeestä maksamatta tuotetta. Naulapyssyn arvo oli 669 euroa.

Lisäksi selvisi, että näpistelijä on maahantulokiellossa ja hänellä oli kaksi etsintäkuulutusta vankilaan passitusta varten ja yksi haaste.


Hätäkeskus ilmoitti torstaina kello 20 pahoinpitelystä Vesijärven rannassa. Partio tapasi paikalta levottoman 36-vuotiaan miehen. Hänellä oli tullut riitaa tuntemattoman miehen kanssa ja hän oli lyönyt tätä muutaman kerran pään alueelle. Pahoinpitelyn uhri vietiin sairaalaan saamaan hoitoa vammoihinsa.

Lyöjä otettiin kiinni epäiltynä pahoinpitelyyn.


Partio pysäytti torstai-iltana Ala-Okeroistentiellä henkilöauton, jota kuljetti viisikymppinen ajo-oikeudeton mies. Hän puhalsi tarkkuusalkometriin 0.89 mg/l. Mies on jäänyt kolmesti kiinni törkeästä rattijuopumuksesta ja kahdesti kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta vuoden sisällä.

Kuljettajaa epäillään törkeästä rattijuopumuksesta ja kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta.

Lähde ja teksti: Poliisi