Lahdessa varasteltiin polkupyöriä, ajeltiin roimaa ylinopeutta aiheuttaen ulosajoja, ja ajeltiin pummilla taksilla

Jaa tämä julkaisu:

[responsivevoice_button voice=”Finnish Female” buttontext=”Kuuntele uutinen”]

LAHTI

VT-12:lla Valimokadun liikennevaloristeyksessä tapahtui liikenneonnettomuus puoli kuuden aikaan illalla. Moottoripyörä oli tullut Nastolan suunnasta ja törmännyt Valimokadulta 12-tielle tulleeseen autoon. Moottoripyörän epäillään ajaneen ylinopeutta ja jättäneen noudattamatta punaista liikennevaloa. Moottoripyörän kuljettaja loukkaantui ja hänet vietiin sairaalaan. Häntä epäillään törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta.


Parikymppisen miehen epäillään syyllistyneen huumausainerikokseen ja kätkemisrikokseen klo 19 aikaan illalla Aleksanterinkadulla. Kauppakeskus Trion vartijat olivat ottaneet kiinni miehen, joka oli yrittänyt ilmoituksen mukaan anastaa polkupyörää. Miehen hallusta löytyi epäiltyä huumausainetta sekä aikaisemmin anastetuksi ilmoitettu polkupyörä.


Niemenkadulla noin klo 21.30 parikymppisen naiskuljettajan ajama auto törmäsi puuhun ja nainen loukkaantui. Ilmeni, että linja-auto oli ollut bussipysäkillä matkalla Mukkulan suuntaan kun naisen kuljettama auto oli ohittanut linja-auton huomattavalla ylinopeudella. Ruoriniemenkadun ja Niemenkadun kieroliittymän jälkeen auto ajautui vastaantulevien kaistan yli ja törmäsi puuhun.


Ulkopaikkakuntalainen mies oli tullut taksilla Jyväskylästä Lahteen, mutta kun kahden aikaan yöllä taksi oli perillä, niin kolmekymppisellä miehellä ei ollutkaan rahaa maksaa taksiaan. Poliisi löysi miehen hallusta lukuisia laittomuuksia: kaasusumuttimen, linkkuveitsen sekä epäiltyjä huumaus- ja lääkeaineita. Mies otettiin kiinni rikoksesta epäiltynä ja hänet tuotiin Lahden poliisiasemalle.


Puoli kuuden aikaan aamulla jäi poliisin haaviin toinen polkupyörävaras Lahden keskustassa. Poliisipartio kiinnitti huomiota polkupyöräilevään mieheen, joka lähti pakenemaan poliisiautoa. Partio sai miehen kiinni Vesijärvenkadulla. Mies myönsi varastaneensa polkupyörän hetki sitten Kirkkokadulta. Lisäksi miehen hallusta löytyi epäiltyä huumausainetta. Mies otettiin kiinni epäiltynä varkaudesta ja huumausainerikoksesta.


Kolmas polkupyörävaras jäi kiinni kun poliisipartio oli hänen kanssaan tekemisissä hätäkeskuksen antaman tehtävän yhteydessä ja ilmeni, että miehellä oli kesäkuussa anastetuksi ilmoitettu sähköpolkupyörä hallussaan. Miehen asuntoon tehtiin kotietsintä ja sieltä löytyi muutakin anastetuksi epäiltyä omaisuutta.

Lähde ja teksti: Poliisi