Lahdessa tapeltiin, ajeltiin huumepäissään ja varastettiin polkupyörä

Jaa tämä julkaisu:

[responsivevoice_button voice=”Finnish Female” buttontext=”Kuuntele uutinen”]

LAHTI

Puolenpäivän aikoihin Aleksanterinkadulla tavaratalon edessä oli parin miehen välinen yhteenotto. Nelikymppisten miesten iskujen vaihtojen jälkeen toinen miehistä oli pudonnut maahan. Hänet vietiin ensihoidon toimesta sairaalaan ja toinen miehistä selvisi verisillä kasvoilla. Molempia epäillään pahoinpitelystä.


Hätäkeskus ilmoitti lauantaina aamupäivällä epävarmasti liikkuneesta henkilöautosta Jokimaalla. Partio tapasi kyseisen auton Helsingintiellä Hennalassa. Autoa kuljetti ajo-oikeudeton 34-vuotias mies, joka puhalsi seulonta-alkometriin alle rattijuopumukseen jääneen tuloksen. Hänelle tehty huumepikatesti oli puolestaan positiivinen muun muassa amfetamiinille.

Poliisi tutkii asiaa rattijuopumuksena, huumausaineen käyttörikoksena ja kulkuneuvon kuljettamisena oikeudetta.


Parikymppinen nainen kuljetti henkilöautoa huumausaineiden vaikutuksen alaisena lauantaina iltapäivällä Niemenkadulla. Hän puhalsi seulonta-alkometriin nollatuloksen, mutta huumepikatesti oli positiivinen amfetamiinille. Kuljettajaa epäillään rattijuopumuksesta ja huumausaineen käyttörikoksesta.


Hätäkeskus ilmoitti sunnuntaiaamuna kello 3 aikoihin, että Omenapellontiellä mies on polkupyörien kimpussa ja hän oli ottanut yhden polkupyörän mukaan poistuen paikalta. Partio tapasi annettuihin tuntomerkkeihin sopivan 18-vuotiaan miehen ajamassa polkupyörällä Vesijärvenkadulla. Hänet otettiin kiinni epäiltynä varkauteen.

Lähde ja teksti: Poliisi