Lahdessa pelattiin pesäpalloa ihmisen pää pallona, ajeltiin varastetulla polkupyörällä, sekä kännissä autolla. Lisäksi poliisi tavoitti etsintäkuulutetun miehen, jolla oli huumeita ja aseen patruunoita

Jaa tämä julkaisu:

[responsivevoice_button voice=”Finnish Female” buttontext=”Kuuntele uutinen”]

LAHTI

Nelikymppisen miehen epäillään syyllistyneen pahoinpitelyyn perjantaina kahden aikoihin päivällä Kirkkopuistossa. Hän oli lyönyt toista miestä pesäpallomailalla päähän. Lyöjä otettiin kiinni epäiltynä pahoinpitelyyn. Ensihoito tarkasti iskun saaneen miehen vammat, mutta hän ei tarvinnut sairaalahoitoa.


Partio otti perjantaina kiinni etsintäkuulutetun miehen Liipolassa. Hän luovutti kiinnioton yhteydessä poliisille pussin, jonka sisällä oli epäiltyä huumausainetta. Lisäksi hänen repustaan löytyi lisää huumausaineita ja ampuma-aseen patruunoita. Miehen epäillään syyllistyneen huumausainerikokseen ja lievään ampuma-aserikokseen.


22-vuotias nainen kuljetti lauantaiaamuna neljän aikoihin henkilöautoa huumausaineiden vaikutuksen alaisena Valtatiellä 12 Nastolassa. Hänelle tehty huumepikatesti oli positiivinen, joten asiasta kirjattiin rikosilmoitus rattijuopumuksesta ja huumausaineen käyttörikoksesta.


Poliisille hyvinkin tuttu nelikymppinen mies oli lauantaina aamuyön tunteina liikkeellä keskustassa polkupyörällä, jota oli syytä epäillä anastetuksi. Hän kertoi partiolle ottaneensa pyörän hetkeä aikaisemmin käyttöönsä. Turvallisuustarkastuksen yhteydessä miehen hallusta löytyi puukko. Hänen epäillään syyllistyneen luvattomaan käyttöön ja toisen vahingoittamiseen soveltuvan esineen hallussapitoon.

Lähde ja teksti: Poliisi