Lahdessa kortittomia kuljettajia sekä varas, joka varasti autosta tavaraa

Jaa tämä julkaisu:

LAHTI

Hätäkeskus ilmoitti maanantaiaamuna sekavasta miehestä, joka yritti päästä Harjukadulla kiinteistöön sisälle ovia hakkaamalla. Partion mennessä paikalle piileskeli mies auton takana. Hän lähti juoksemaan karkuun partiota, mutta tällä kertaa konstaapeli oli nopeampi juoksukilpailussa.

Miehen hallusta löytyi erilaisia esineitä, jotka olivat anastettu Harjukadulle pysäköidystä henkilöautosta. Hänet otettiin kiinni epäiltynä varkauteen.


20-vuotias ajo-oikeudeton mies törmäsi henkilöautolla hiljaisella nopeudella puuhun maanantai-iltana Lepomäentiellä. Partio sai tapahtumapaikkatutkinnassa selville, että parikymppinen mies oli ajanut Lepomäentietä Ämmäläntien suuntaan. Hän oli ajautunut oikealle ojaan oikealle kääntyvän 90 asteen mutkan jälkeen törmäten puuhun. Auto keula vaurioitui törmäyksessä. Autossa oli yhteensä viisi henkilöä, joista kukaan ei loukkaantunut törmäyksessä. Kuljettajaa epäillään kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta ja liikenneturvallisuuden vaarantamisesta.

Auton kyydissä oli sen omistaja 29-vuotias mies, jonka epäillään syyllistyneen ajokorttirikkomukseen luovuttamalla ajoneuvon ajo-oikeudettoman kuljetettavaksi.


Etsintäkuulutettu 35-vuotias ajo-oikeudeton mies jäi partion haaviin maanantai-iltana Lahdenkadulla. Kuljettaja on ajokiellossa ja hänellä on viisi aikaisempaa kulkuneuvon kuljettamista oikeudetta vuoden sisällä. Mies vietiin poliisilaitokselle kuulusteluun ja haastetta varten.

Lähde ja teksti: Poliisi