Lahdessa kärähti rattijuoppo ja töhrittiin tussilla patsasta

Jakamalla uutisen, tuet verkkojulkaisuamme ❤

Lahdessa kärähti rattijuoppo ja töhrittiin tussilla patsasta 1
KUVITUSKUVA. Kuva: Poliisi

LAHTI

Hämeen poliisilaitos kertoo huumerattijuoposta ja kahdesta päihtyneestä miehestä Lahdessa, jotka sotkivat tussilla patsasta.

Naisautoilija kärähti huumepäissään ajelusta, myös alkoholia oli jonkin verran veressä.

Partio tapasi 90-luvulla syntyneen naisen kuljettamassa henkilöautoa torstain vastaisena yönä kahden aikoihin Sopenkorvessa. Hän puhalsi seulonta-alkometriin alle rattijuopumuksen rajan. Hän ei suostunut huumepikatestiin, mutta kertoi käyttäneensä huumausaineita.

Nainen käytettiin verikokeessa asian selvittämiseksi. Hänen epäillään syyllistyneen rattijuopumukseen, kulkuneuvon kuljettamiseen oikeudetta ja huumausaineen käyttörikokseen.

Kaksi miestä töhri patsasta keskustassa.

Partio suoritti valvontaa keskiviikkoiltana Lahden keskustassa, kun se havaitsi Hakkapeliittapatsaalla mieskaksikon.

Parikymppiset miehet olivat vahvasti päihtyneitä ja toinen heistä oli aikaisemmin syyllistynyt näpistyksiin keskustan kioskissa. Toinen miehistä oli puolestaan varustautunut spraymaalipurkein ja tussein. Patsaan jalustaan oli töhritty tekstejä juuri saman värisellä tussilla kuin mikä miehellä oli hallussaan.

Molempia miehiä epäillään vahingonteosta ja toisen epäillään syyllistyneen myös järjestysrikkomukseen. Heidät vietiin putkaan Poliisilain perusteella.

Lähteenä: Poliisi