Lahdessa jäi kiinni kolme näpistelijää keskiviikkona

Jaa tämä julkaisu:

LAHTI

Nelikymppinen mies yritti anastaa 1,25 euron arvoisen juustopaketin keskiviikkoiltana Kauppakadun liikekeskuksessa. Järjestyksenvalvojan mennessä ottamaan kiinni miestä oli tämä potkaissut häntä kylkeen. Mies otettiin kiinni epäiltynä ryöstön yritykseen.


Partio sai keskiviikkona hätäkeskukselta tehtävän Kariston kauppakeskukseen. Ilmoituksen mukaan mies oli ottanut liikkeessä tuotteita yli 600 euron arvosta ja yritti piilottaa niitä reppuunsa. Järjestyksenvalvojan ottaessa kiinni kolmikymppistä miestä kiinni oli hän alkanut vastustaa kiinniottoa rimpuilemalla vastaan. Hänellä oli mukana myös linkkuveitsi.

Asiasta kirjattiin rikosilmoitus varkaudesta ja järjestystä ylläpitävän henkilön vastustamisesta. Mies otettiin kiinni kyseisiin rikoksiin epäiltynä.

Nelikymppisen naisen epäillään syyllistyneen näpistykseen keskiviikkona iltapäivällä Aleksanterinkadun kauppakeskuksessa. Hän oli kätkenyt laukkuunsa ja housuihinsa hajuvesiä 118,90 euron arvosta. Naisella on aikaisempia anastusrikoksia 14 kappaletta ennen kyseistä anastusta.

Lähde ja teksti: Poliisi