Lahdessa jäi kiinni kolme huumerattijuoppoa sunnuntaina, kaksi näistä tapahtui iltapäivällä

Jaa tämä julkaisu:

LAHTI

Ajo-oikeudeton nuorehko mies ajeli amfetamiinipäissään sunnuntaina iltapäivällä Mukkulankadulla.

Sunnuntaina 25.10.2020 iltapäivällä partio pysäytti Mukkulankadulla henkilöauton, jota kuljetti 21-vuotias mies. Miehellä ei ollut ajo-oikeutta ja huumausainepikatesti osoittautui positiiviseksi amfetamiinille. Mies kuljetettiin verikokeisiin ja häntä epäillään rattijuopumuksesta, huumausaineen käyttörikoksesta, sekä kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta.

Nuori nainen ajeli useiden huumausaineiden vaikutuksen alaisena Jyrkänkadulla sunnuntaina iltapäivällä.

Sunnuntaina 25.10.2020 iltapäivällä Jyrkänkadulla partio pysäytti henkilöauton, jota kuljetti 19-vuotias nainen. Nainen puhalsi seulonta-alkometriin nolla tuloksen, mutta autosta tuli kannabiksen hajua. Naiselle suoritettu huumausainepikatesti oli positiivinen kannabikselle, amfetamiinille, sekä bentsodiatsepiinille. Nainen kuljetettiin verikokeeseen ja häntä epäillään rattijuopumuksesta, sekä huumausaineen käyttörikoksesta.

Ajo-oikeudeton keski-ikäinen mies ajeli huumepäissään Lepola kadulla sunnuntai-iltana.

Sunnuntaina 25.10.2020 klo 20 aikaan partio pysäytti Lepolankadulla henkilöauton, jota kuljetti 47-vuotias mies. Miehellä ei ollut ajo-oikeutta ja huumausainepikatesti oli positiivinen amfetamiinille. Mies käytettiin verikokeissa ja häntä epäillään rattijuopumuksesta, huumausaineen käyttörikoksesta, sekä kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta.

Lähde: Poliisi