Lahdessa jäi kiinni kolme huumerattijuoppoa, lisäksi yksi varastelija jäi kiinni

Jaa tämä julkaisu:

LAHTI

Lahdessa useita huumerattijuoppoja, yhdel löytyi varastettua tavaraa hallustaan.

Partio tapasi 29-vuotiaan miehen kuljettamassa henkilöautoa ilman sen kuljettamiseen vaadittavaa ajo-oikeutta huumausaineiden vaikutuksen alaisena sunnuntaina aamupäivällä Metsäkankaalla. Auton sisällä näkyi anastetuksi epäiltyä tavaraa. Autosta löytyi paikanetsinnässä varastettua omaisuutta, jotka mies myönsi anastaneensa edellisenä yönä. Hänet otettiin kiinni epäiltynä varkauteen. Autoilua puolestaan tutkitaan rattijuopumuksena, huumausaineen käyttörikoksena ja kulkuneuvon kuljettamisena oikeudetta.

24-vuotias mies kuljetti henkilöautoa ilman ajo-oikeutta huumausaineiden vaikutuksen alaisena sunnuntai-iltana Mukkulassa. Hän on toistaiseksi ajokiellossa. Miehen epäillään syyllistyneen rattijuopumukseen, kulkuneuvon kuljettamiseen oikeudetta ja huumausaineen käyttörikokseen.

Ajo-oikeudeton kolmekymppinen mies kuljetti henkilöautoa huumausaineiden vaikutuksen alaisena maanantain vastaisena yönä Mukkulassa. Hän on syyllistynyt neljästi kulkuneuvon kuljettamiseen oikeudetta vuoden sisällä ennen tätä tapausta.

Tapahtuneesta kirjattiin rikosilmoitus rattijuopumuksesta, kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta ja huumausaineen käyttörikoksesta.

33-vuotias mies varasteli elintarvikkeita.

33-vuotias mies anasti elintarvikkeita sunnuntai-iltana kaupasta Kauppakadulla. Hän oli laittanut elintarvikkeita takkinsa ja housujensa sisään noin 15 euron edestä maksamatta tuotteita kassalla. Vartija otti miehen kiinni kassalinjojen jälkeen. Hänellä on yhdeksän aikaisempaa anastusrikosta vuoden sisällä. Mies kuulusteltiin epäiltynä näpistykseen.

Lähde ja teksti: Poliisi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *