Lahdessa jäi kiinni kaksi huumerattijuoppoa: Toinen kuljetti varastettua perävaunua ja moottoripyörää – Lisäksi Lahdessa vahingoitettiin kahdeksaa autoa, tekijä pomppi konepellin päällä ja potki tuulilasit hajalle

Jaa tämä julkaisu ystävillesi:

LAHTI

Partio pysäytti kolmekymppisen miehen kuljettaman henkilöauton tiistai-iltana Lahdenkadulla tarkastusta varten. Kuljettaja oli ajokiellossa ja hän haisi voimakkaasti kannabikselle. Hänelle suoritettu huumepikatesti oli positiivinen.

Autoon tehtiin paikanetsintä, jonka yhteydessä sieltä löytyi ampuma-aseen patruunoita.

Partion selvittäessä tapausta se muisti, että samaiseen autoon oli päivällä kytketty perävaunu ja sen kyydissä oli moottoripyörä. Ilmeni, että peräkärry ja moottoripyörä oli ilmoitettu aikaisemmin anastetuiksi. Partio kyseisen paketin Launeelta miehen kertomasta paikasta.

Poliisi tutkii kokonaisuutta rattijuopumuksena, kulkuneuvon kuljettamisena oikeudetta, ampuma-aserikoksena, huumausaineen käyttörikoksena ja kahtena varkautena. Mies otettiin kiinni epäiltynä varkauteen.

Nelikymppinen mies kuljetti henkilöautoa huumausaineen vaikutuksen alaisena tiistaiaamuna Koiskalassa. Hän on ajokiellossa ja tämän oli hänen kolmas kulkuneuvon kuljettaminen oikeudetta vuoden sisällä. Asiasta kirjattiin rikosilmoitus rattijuopumuksesta, kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta ja huumausaineen käyttörikoksesta.


Tiistaiaamuna vahingoitettiin kahdeksaa autoa Mukkulassa. Silminnäkijän mukaan tekijänä ollut tummiin pukeutunut mies oli hyppinyt autojen konepeltien päällä ja potkinut tuulilasit rikki. Tekojensa jälkeen mies oli poistunut Mukkulan kirkon suuntaan. Poliisi tutkii asiaa vahingontekona.

Lähde ja teksti: Poliisi

Lahdessa jäi kiinni kaksi huumerattijuoppoa: Toinen kuljetti varastettua perävaunua ja moottoripyörää - Lisäksi Lahdessa vahingoitettiin kahdeksaa autoa, tekijä pomppi konepellin päällä ja potki tuulilasit hajalle 1

Jaa tämä julkaisu ystävillesi: