Kyrön apteekki ryöstön kohteena maanantaina – poliisi pyytää tapaukseen vihjeitä

- MAINOS - ARTIKKELI JATKUU ALLA -
- MAINOS PÄÄTTYY -

PÖYTYÄ

Apteekin henkilökunta oli poistunut liikkeestä tilanteen alkaessa, ja kukaan ei loukkaantunut ryöstön yhteydessä.

Lounais-Suomen poliisilaitoksen rikostutkinnassa on tutkittavana Varsinais-Suomessa tapahtunut epäilty väkivaltarikos, tiedottaa Lounais-Suomen poliisilaitos. Lounais-Suomen poliisi kertoo, että maanantaina 16. lokakuuta aamupäivällä Pöytyällä Kyrössä tapahtui apteekkiryöstö.


Poliisi sai aamupäivällä hieman ennen kello kymmentä Hätäkeskukselta ilmoituksen Kyröntiellä tapahtuneesta apteekin ryöstöstä. Poliisin tietojen mukaan apteekkiin oli tullut sisään kaksi naamioitunutta miestä, jotka olivat alkaneet anastaa tiloista lääkkeitä. 

Apteekin henkilökunta oli poistunut liikkeestä tilanteen alkaessa, ja kukaan ei loukkaantunut ryöstön yhteydessä. Tämänhetkisen tiedon mukaan tilanne kesti vain muutamia minuutteja, ja tekijät ehtivät poistua paikalta ennen poliisin tuloa. 

Tapausta tutkitaan Lounais-Suomen poliisissa ryöstönä.


Lounais-Suomen poliisi pyytää yleisöltä silminnäkijähavaintoja tapahtuneesta. Poliisi on kiinnostunut etenkin aamupäivällä noin kello 9.30–10.30 Kyröntie 30 -osoitteessa sijaitsevan apteekin läheisyydessä olleista ajoneuvoista, joihin olisi erityisestä syystä kiinnitetty huomiota.

Kaikki havainnot ja tiedot voi ilmoittaa poliisille sähköpostilla osoitteeseen vihjeet.lounais-suomi@poliisi.fi tai WhatsApp- tai tekstiviestillä numeroon 050 411 7655.

- ARTIKKELI PÄÄTTYY -
- KIITOS ARTIKKELIN LUKEMISESTA -