Kymmenkunta ulkomaalaista tappeli keskellä päivää Kemissä – yhtä ammuttiin ilmapistoolilla kaulaan

- MAINOS - ARTIKKELI JATKUU ALLA -
- MAINOS PÄÄTTYY -

KEMI

Ulkomaalaiset aikuiset miehet tappelivat keskenään Kemin keskustassa kerrostaloalueella keskellä päivää sunnuntaina 8. lokakuuta.

Hätäkeskukseen tuli puolenpäivän aikoihin useita ilmoituksia tappelevista miehistä Valtakadulla. Ilmoituksen mukaan noin kymmenen henkilön joukko ulkomaalaisia miehiä tappelivat keskenään ja tilanteessa oli nähty niin puukkoa, kuin asetta.


Paikalle saapui nopeasti useita järjestyspoliisin ja rikostutkinnan partioita. Partioiden saapuessa paikalle, oli tilanne jo rauhoittunut. Paikalla oli useita ulkomaalaisia miehiä, joilla oli lieviä vammoja.

Yhdellä miehistä oli pieni, pistemäinen jälki kaulassa ja puhutuksissa kävi ilmi, että miestä oli ammuttu ilmapistoolilla kaulaan. Kenelläkään miehistä ei ollut teräaseeseen sopivaa vammaa.

Poliisi otti kiinni neljä henkilöä. Esitutkinnassa kävi ilmi, että yksi miehistä oli ampunut ilmapistoolilla toista kaulaan ja yhdellä miehellä on ollut veitsi esillä, mutta veitseä ei ole käytetty.


Kaulaan ammuttu mies meni tutkittavaksi Kemin sairaalaan. Miehen vamma ei ollut vakava.

Poliisi on takavarikoinut epäiltyjä tekovälineitä.

Poliisi pyytää tapaukseen havaintoja. Mahdolliset havainnot ilma-aseella ampumiseen liittyen voi lähettää sähköpostitse osoitteeseen vihjeet.lappi@poliisi.fi.

- ARTIKKELI PÄÄTTYY -
- KIITOS ARTIKKELIN LUKEMISESTA -