Kuopiossa kaksi rattijuoppoa keskellä päivää sunnuntaina: moottoripyöräilijä ajeli huumepäissään ilman korttia ja autoilija ajoi ulos tieltä puhaltaen törkeän rattijuopumuksen lukemat

Jaa tämä julkaisu:

[responsivevoice_button voice=”Finnish Female” buttontext=”Kuuntele uutinen”]

KUOPIO

Poliisipartio pysäytti sunnuntaina iltapäivällä tarkistettavaksi moottoripyörän, joka nousi moottoritieltä Kolmisopentielle. Kuljettajana toiminut paikkakuntalainen mies vaikutti hieman päihtyneeltä, jonka vuoksi hänet vietiin verikokeisiin. Asian selvittelyn yhteydessä ilmeni, että kuljettajalla ei ollut ajo-oikeutta. Lisäksi kuljettajan hallusta löytyi vähäinen määrä huumausainetta. Kuljettaja otettiin kiinni asian tutkintaa varten.

Karttulantiellä Syvänniemessä suistui sunnuntaina iltapäivällä henkilöauto tieltä. Auto oli ajanut Karttulantietä Kuopion suunnasta tarkoituksenaan kääntyä kulkusuuntaansa nähden vasemmalla puolella olevalle levähdyspaikalle. Kääntymisen yhteydessä kuljettaja oli menettänyt ajoneuvon hallinnan ja auto oli ajautunut ojaan. Autoa oli kuljettanut paikkakuntalainen mies jolle suoritettu puhalluskoe antoi tulokseksi 0,84 mg/litra. Autossa oli kuljettajan lisäksi yksi matkustaja. Kumpikaan autossa olleista ei loukkaantunut. Autoon tuli vaurioita. Asiaa tutkitaan törkeänä rattijuopumuksena ja liikenneturvallisuuden vaarantamisena.

Lähde ja teksti: Poliisi