Kuntoilukeskustelu johti kahden miehen tappeluun Kemissä – poliisia työllisti myös rattijuopumustapaus sekä vahingonteko

- MAINOS - ARTIKKELI JATKUU ALLA -
- MAINOS PÄÄTTYY -

KEMI

Lapin poliisia on työllistänyt Meri-Lapin alueella perjantai-iltapäivän 13. lokakuuta ja lauantaiaamun 14. lokakuuta välisenä aikana mm. vahingonteko, rattijuopumus sekä pahoinpitely, tiedottaa Lapin poliisilaitos.

Hätäkeskukseen tuli ilmoitus iltapäivällä Kauppakadulla sijaitsevan kerrostalon ikkunasta tulee savua. Tehtävälle osallistui poliisin lisäksi pelastuslaitoksen ja ensihoidon yksiköitä.


Paikalta tavattiin 28-vuotias mies, joka kertoi sytyttäneensä nuotion lämmitelläkseen. Kiinteistö on ollut jo pidempään tyhjillään. Poliisi jatkaa asian tutkintaa vahingontekona.

Illalla kello 20.10 aikaan Hätäkeskus sai ilmoituksen mahdollisesta rattijuoposta. Poliisipartio tavoitti epäillyn autoilijan ja pysäytti tämän Koivuharjunkadulle. 56-vuotias mies puhalsi tarkkuusalkometrillä tuloksen 1,14 mg/l. Kyseinen tulos on promilleissa 2,59 promillea.

Miehen epäillään syyllistyneen asiassa törkeään rattijuopumukseen ja hänet määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon.


Hätäkeskukseen tehtiin puoli kahden aikaan yöllä ilmoitus epäillystä kahden miehen välisestä tappelusta Kemissä. Poliisi saapui paikalle selvittelemään tilannetta ja kävi poliisille ilmi, että riita oli lähtenyt liikkeelle miesten keskustellessa kuntoilusta.

Miehet olivat muksineet toinen toisiaan ja molemmille oli tullut vähäisiä vammoja. Poliisi jatkaa asian selvittelyä pahoinpitelynä ja vahingontekona.

- ARTIKKELI PÄÄTTYY -
- KIITOS ARTIKKELIN LUKEMISESTA -