Kotkassa murtauduttiin useisiin eri kohteisiin – Lisäksi Kotkassa jäi kiinni huumerattijuoppoja, kaahari, sekä ajo-oikeudeton kuljettaja

Jaa tämä julkaisu:

KOTKA

Autoilija jäi kiinni kaksi kertaa kortitta-ajosta viikonlopun aikana.

Poliisi pysäytti Merituulentiellä perjantaina iltapäivällä henkilöauton kuljettajan, jonka epäillään syyllistyneen kulkuneuvon kuljettamiseen ilman ajo-oikeutta. Kuljettajalla on kuusi aiempaa kulkuneuvon kuljettamista oikeudetta kuluneen vuoden aikana. Myöhemmin perjantain ja lauantain välisenä yönä sama kuljettaja tavattiin autonratista Pyhtäällä.

Huumerattijuoppo jäi 40:ttä kertaa kiinni kortitta-ajosta vuoden sisään.

Poliisi pysäytti Kotkansaarella kuljettajan, jonka epäillään syyllistyneen rattijuopumukseen, huumausaineen käyttörikokseen ja ajoneuvon kuljettamiseen ajo-oikeudetta. Kuljettajalla on kuljettamisia oikeudetta vuoden aikana 40 kappaletta.

Kuljettaja ajeli huumepäissään Kotkansaarella.

Lauantaina poliisi pysäytti Kotkansaarella kuljettajan, jonka epäillään syyllistyneen rattijuopumukseen ja huumausaineen käyttörikokseen.

Kaksi autoilijaa kaahasi 181 km/h Valtatie 7:llä.

Sunnuntai-iltana nopeusvalvontaa suoritettaessa Valtatie 7:llä, poliisia vastaan ajoi autokaksikko, jonka nopeus oli peräti 181 km/h alueella, jossa nopeusrajoitus on 100 km/h. Kuljettajat pysäytettiin Sutelassa. Molempia kuljettajia epäillään törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta.

Kotkassa useita murtoja perjantaina.

Hallantiellä oli auto suistunut tieltä ja jouduttu jättämään tien varteen myöhään torstai-iltana. Aikaisin perjantai-aamuna, kun omistaja oli menossa siirtämään autoa ilmeni, että ajoneuvoon oli murtauduttu. Autosta oli varastettu muun muassa työkaluja, soitin ja rekisterikilpi.

Perjantaina paljastui Korelassa omakotitalo-murto, kun omistaja palasi asunnolle. Murtojälkiä ei ollut, mutta sekalaista kodintavaraa oli asunnosta hävinnyt.

Torstain ja perjantain välisenä aikana on murtauduttu Kymenlaakson kadulla asuntoon etuovi murtamalla. Asunnosta oli varastettu sekalaista kodin irtainta.

Lauantain ja sunnuntain välisenä yönä murtauduttiin kahdesti tyhjillään olleeseen päiväkotiin Karhulassa. Ensimmäisen murron yhteydessä saatiin toinen tekijöistä kiinni murtopaikalta ja jälkimmäisessä murrossa on tekijöistä silminnäkijähavainto.

Lisäksi poliisille ilmoitettiin sunnuntaina asunnon varastomurrosta Kotkassa. Varastosta oli viety vaatteita ja työkaluja.

Poliisi pyytää silminnäkijähavaintoja, tai muuten asiasta tietäviä ilmoittamaan havaintonsa sähköpostilla: vihjeet.kaakkois-suomi@poliisi.fi tai puhelimitse: 0295 414 559.

Lähde: Poliisi