Kotkassa murtauduttiin hammaslääkäriasemalle ja yritettiin murtautua kahteen autotalliin – lisäksi Kotkassa törmättiin auton keulaan, poltettiin jäteastioita, ajeltiin kovassa humalassa ja pahoinpideltiin

Jakamalla uutisen, tuet verkkojulkaisuamme ❤

KOTKA

Kotkan keskustassa hammaslääkäriasemalle murtauduttiin perjantaina 15.1.2021 aamuyöllä. Välineitä ja lääkkeitä anastettiin pienehkö määrä, jotka löydettiin myöhemmin tekopaikan välittömästä läheisyydestä.

Mussalossa pysäköityneenä olleeseen henkilöautoon oli törmätty niin, että oli aiheutettu huomattavia vaurioita auton etuosaan. Autonkeula oli vaurioitunut kauttaaltaan. 

Hangesta löytyi myös ojaan ajettu auto Hurukselantiellä. Kuljettaja tavoitettiin myöhemmin yksityisasunnosta. Kuljettajaa epäillään törkeästä rattijuopumuksesta ja liikenneturvallisuuden vaarantamisesta.

Kaksi jäteastiaa paloi Sunilassa, palokunta sammutti tulipalot. Tilanteessa ei aiheutunut sivullisille vaaraa. Kotkassa tapahtui yksityisasunnossa pahoinpitely.

Hakamäessä henkilö murtautui autotalliin, jossa teon hetkellä työskenneltiin. Tekijää epäillään kotirauhan rikkomisesta ja vahingonteosta. Niin ikään Hakamäen teollisuusalueella sunnuntai-iltana, teollisuushallista saatiin murtohälytys. Poliisin saapuessa paikalle saatiin tekijät nopeasti kiinni. Kaksi henkilöä oli yrittänyt murtautua sekä varastohalliin että toimistokonttiin. Teko jäi varkauden yritykseksi.

Lähteenä: Poliisi