Kotkassa, Haminassa ja Virolahdella anastuksia, murtoja ja vahingontekoja, poliisi kaipaa havaintoja – Kotkassa jäi lisäksi neljä rattijuoppoa kiinni, joista kolmella ei ollut ajo-oikeutta

Jakamalla uutisen, tuet verkkojulkaisuamme ❤

KOTKA

Rattijuopumuksia Kotkassa 25.-26.8.2020

Poliisi pysäytti Käpylän kaupunginosassa tiistai iltapäivällä henkilöautonkuljettajan, jonka epäillään syyllistyneen kulkuneuvon kuljettamiseen huumaavan aineen vaikutuksen alaisena ja ajo-oikeudetta.

Keskiviikkona iltapäivällä poliisi pysäytti lähellä Leikaria kuljettajan, jonka epäillään syyllistyneen rattijuopumukseen ja ajoneuvon kuljettamiseen ajo-oikeudetta.

Poliisi pysäytti Kotkansaarella keskiviikko illalla kuljettajan, joka ajoi huumaantuneena henkilöautoa. Hänellä ei ollut ajo-oikeutta, kuljettajan epäillään syyllistyneen rattijuopumukseen ja huumausaineen käyttörikokseen.

Poliisi pysäytti Hallan kaupunginosassa keskiviikko illalla pakettiautonkuljettajan. Paikalle saapunut poliisipartio tavoitti kuljettajan, joka ajoi huumaantuneena ja ilman vaadittavaa ajo-oikeutta.

KOTKA – HAMINA – VIROLAHTI

Anastuksia, murtoja ja vahingontekoja Kotkan, Haminan ja Virolahden alueilla 25.-26.8.2020

Poliisi on saanut useita anastusilmoituksia Kotkan, Haminan ja Virolahden alueilla. Varkaiden matkaan on lähtenyt muun muassa veneen ja maansiirtokoneiden akkuja, polkupyöriä, polttoainetta ja kalastusvälineitä.

Kolkkalassa anastettiin tiistai-iltana kokonainen konttimallinen perävaunu. Kontissa oli polttoainetta ja muuta omaisuutta. Haminassa on anastettu maanantaina valkoinen Husqvarna moottoripyörä.

Poliisi pyytää silminnäkijähavaintoja, tai muuten asiasta tietäviä ilmoittamaan havaintonsa sähköpostilla: vihjeet.kaakkois-suomi@poliisi.fi tai puhelimitse: 0295 414 559.

Tiistain ja keskiviikon aikana on lisäksi ilmoitettu useampi ajoneuvoihin kohdistunut vahingonteko. Autoista on rikottu sivupeilejä, naarmutettu kylkiä ja rikottu ikkunoita.

Lähde ja teksti: Poliisi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *