Kortiton kuljettaja pakeni poliisia Rovaniemellä, lisäksi poliisi kaipaa havaintoja moottoripyörävarkauteen

Jaa tämä julkaisu:

[responsivevoice_button voice=”Finnish Female” buttontext=”Kuuntele uutinen”]

ROVANIEMI

Rovaniemen poliisin hälytys- ja järjestyspuolen poliisia työllistivät juhannuksen aikana kotihälytystehtävät, rattijuopumukset ja vahingonteot. Poliisi valvoi mm. mökkiteiden kulkijoiden ajokuntoa sekä kaupungin uimarantojen yleistä järjestystä ja turvallisuutta. Juhannuksen aikana iltaisin ja öisinkin uimarannoilla oli paljon varsinkin nuorisoa ja paikalta tuotiinkin varsinkin juhannusyönä nuoria henkilöitä poliisilaitokselle selviämään.

Tutkinnan puolella poliisi selvitti mm. rattijuopumuksia joita kirjattiinkin pitkän viikonlopun aikana Rovaniemellä 7 kappaletta.

Kortiton kuljettaja pakeni poliisia autolla Rovaniemellä.

Perjantai yönä klo 02 aikaan tapahtui pitkä takaa-ajo jossa autoilija lähti pakenemaan poliisia kaupungista Kemintietä päätyen Tervolaan. Kuljettaja ei pysähtynyt poliisin pysäytysvaloista ja äänistä huolimatta. Autonkuljettaja ajoi huomattavaa ylinopeutta välillä jopa 130 km/h. Autoilijan pysäytykseen osallistui useampi poliisiauto ja pakenija osui jopa poliisiautoon, mutta henkilövahingoilta kuitenkin vältyttiin. Lopulta kuljettaja pysäytti itse auton ja paikan päällä selvisi että auto oli luvattomasti kuljettajalla jolla ei ollut edes voimassa olevaa ajo-oikeutta. Näiden lisäksi häntä epäillään myös ainakin törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta. Poliisi jatkaa asian tutkimista.

Harley Davidson moottoripyörä EY-846 anastettu Rovaniemellä

Perjantai päivän aikana anastettin Rovaniemen Aihkitieltä Harley Davidson merkkinen moottoripyörä EY-846. Poliisi kaipaa havaintoja moottoripyörästä virka-aikana numeroon 0295466250 ja virka-ajan ulkopuolella hätäkeskuksen numeroon 112.

Lähde ja teksti: Poliisi