Klaukkalassa törkeä ryöstö: Suomalaismies ryösti R-kioskin aseella uhaten, poliisi kaipaa havaintoja

Jaa tämä julkaisu:

[responsivevoice_button voice=”Finnish Female” buttontext=”Kuuntele uutinen”]

KLAUKKALA

Hätäkeskus antoi poliisille 19.6.2020 kello 07.45 tehtävän ryöstöhälytyksestä Klaukkalan Kuonomäentien R-kioskilta. Tapahtumapaikalla poliisille selvisi, että kioskin avauduttua sisälle oli tullut nuori suomalainen mieshenkilö kasvonsa peittäneenä. Epäilty tekijä oli ampuma-aseella myyjää uhaten vaatinut ja saanut haltuunsa vähäisen määrän rahaa. Epäilty tekijä pakeni tapahtuman jälkeen liikekiinteistön taakse ja poistui Citymarketin suuntaan. Epäiltyä ei tavoitettu nopeasti käynnistetyistä etsinnöistä huolimatta. Alustavien tietojen mukaan tapahtuman johdosta ei aiheutunut henkilövahinkoja.

Poliisin suorittamissa selvityksissä ilmeni, että epäilty tekijä oli käynyt jo kioskin vieressä olevan Alepan luona asioimassa kello 06.00 aikaan.

Epäillyn tekijän tuntomerkit ovat seuraavat:

– nuori suomalainen mies

– ruumiinrakenteeltaan hoikka

– tummat verryttelyhousut valkoisella raidalla

– punainen huppari

– kädessä Alepan muovikassi

– Poliisi on käynnistänyt asian johdosta esitutkinnan, jossa selvitetään parhaillaan tarkempaa tapahtumien kulkua, kuullaan asianosaisia sekä selvitetään teknisen tutkinnan ja valvontatallenteiden kautta tekijän henkilöllisyyttä. Asiaa tutkitaan tällä hetkellä törkeänä ryöstönä, kertoo Itä-Uudenmaan poliisilaitoksen päivystävä tutkinnanjohtaja rikoskomisario Mikko Kiiski.

Asiasta tai epäillystä tekijästä jotain tietäviä, tapahtumapaikalla R-kioskilla tai aiemmin Alepalla asioineita henkilöitä pyydetään ilmoittamaan havainnoistaan osoitteeseen: vihjeet.ita-uusimaa@poliisi.fi

Poliisi tiedottaa asiasta lisää tarvittaessa tutkinnallisen tilanteen sen salliessa.

Lähde ja teksti: Poliisi