Kilpaa Kehä III:lla: Kaksi nuorta aikuista menetti korttinsa – lisäksi Vantaalla mies varasti puhelimen ja toinen mies joutui pahoinpitelyn uhriksi

Jaa tämä julkaisu:

VANTAA

Varkaus

Vantaa, Unikkotie 25.7.2020 klo 16.30

Hätäkeskus antoi poliisille tehtävän myymälävarkaudesta, jossa epäilty vartijoilla kiinniotettuna. Paikalla selvisi, että vartijat olivat havainneet kahden miehen ottavan hälytyslaatikoissa olevia puhelimia ja laittaneen ostoskoriin. Tämän jälkeen toinen miehistä otti foliosavustepusseja hyllystä. Tässä vaiheessa oli toinen mies poistunut kaupasta ja toinen meni sovituskoppiin. Sovituskopista tulleessaan mies laittoi osan puhelimista takaisin hyllyyn ja suuntasi kassalle. Vartijat löysivät tarkastuksessa miehen repusta yhden puhelimen käärittynä foliosavustepusseilla. Mies ilmeni 30-vuotiaaksi. Anastetun omaisuuden yhteisarvo oli n. 200 euroa. Mies otettiin kiinni rikoksesta epäiltynä varkauteen.

Törkeä liikenneturvallisuuden vaarantaminen

Vantaa, Kehä III 25.7.2020 klo 23.30

Poliisi suoritti liikenteenvalvontaa Kehä III:lla, jolloin lännen suunnasta saapuville kahdelle henkilöautolle mitattiin kovat ylinopeudet, taaimmaiselle autoista 153 km/h ja etummaiselle 134 km/h. Mittauspaikalla oli 80 km/h nopeusrajoitus. Autot tavoitettiin ja pysäytettiin, kuljettajina olivat 23- ja 21-vuotiaat miehet. Molemmat miehet määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon. Tapauksessa epäillään olleen kyseessä kilpa-ajo.

Lievä pahoinpitely

Vantaa, Iskoskuja 26.7.2020 klo 3.40

Poliisi sai hätäkeskukselta tehtävän mennä selvittämään pahoinpitelytilannetta Länsi-Vantaalle ravintolan edustalle. Paikalla selvisi, että 20-vuotias mies oli mennyt tarkastamaan autossa olleen kuljettajan ajokuntoa, tästä oli kuljettaja hermostunut ja lyönyt uhria kasvojen alueelle. Tekijä ja uhri eivät tunteneet toisiaan entuudestaan. Tekijä oli ehtinyt poistua paikalta ennen poliisia.

Lähde ja teksti: Poliisi

[smartslider3 slider=”9″]