Keskisuomalainen mies haistatteli poliisille ja joi olutta puhallutustilanteessa Riihimäen keskustassa sunnuntai-iltana – Mies puhalsi törkeän rattijuopumuksen lukemat ja hän oli ajo-oikeudeton

Jakamalla uutisen, tuet verkkojulkaisuamme ❤

RIIHIMÄKI

Kenttävalvonnan partiot pysäyttivät keskustan alueella liikkuneen henkilöauton sunnuntaina illalla. Auton kuljettajana toiminut Jyväskylän suunnalta kotoisin ollut mies todettiin kortittomaksi. Lisäksi hänen käyttämänsä henkilöauto oli liikenteestä poistettu. Mies käyttäytyi partiota kohtaan ylimielisesti, juoden muun muassa olutta pysäytystilanteessa ja haistatellen kieltäytyi puhalluskokeesta.
Mies oli selkeästi päihtyneen oloinen, joten hänet päätettiin käyttää verikokeessa. Tämäkään ei sujunut suotuisasti, vaan mies alkoi riehua ja potkaisi poliisiautoa. Verikokeen jälkeen mies otettiin poliisilaitokselle kiinni odottamaan selviämistä ja kuulusteluja. Miestä epäillään törkeästä rattijuopumuksesta, kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta, virkamiehen vastustamisesta, ajoneuvorikkomuksesta sekä vahingonteosta. Miehellä on historiassaan vastaavanlaista harmin aiheuttamista.

Lähteenä: Poliisi