Keski-ikäinen nainen riisti vanhuksen kaulalta väkisin kultaisen riipuksen ja jätti tilalle rihkamaa Vantaalla – Lisäksi Vantaalla yritettiin tuhopolttoa ja murtauduttiin työmaalle

Jaa tämä julkaisu:

VANTAA

Keski-ikäinen nainen riisti vanhuksen kaulalta väkisin kultaisen riipuksen ja jätti tilalle rihkamaa

Vantaa, Tanhurinne, 21.8.2020 klo 15

Vanhempi rollaattorin avulla liikkunut nainen oli käynyt asioilla Korsossa. Kaupan pihalla hänen seuraansa oli lyöttäytynyt vierasta kieltä puhunut, ulkomaalaistaustainen nainen. Nainen oli tarjonnut vanhukselle rihkamakoruja. Vanhempi nainen ei ollut kiinnostunut koruista, mutta nainen oli seurannut häntä sitkeästi kohti vanhuksen kotia. Kodin lähistöllä nainen oli lopulta mennyt fyysisesti aivan kiinni vanhukseen ja riuhtaissut kultaisen riipuksen tämän kaulasta.

Nainen jätti sieppaamansa korun tilanne vanhemman naisen rollaattoriin rihkamakoruja. Korun varastanut nainen oli keski-ikäinen, tukeva, hänellä oli tummat vaatteet ja huivi päässään.

Kerrostalotyömaalle murtautunut mies pakeni paikalta varastetulla moottoripyörällä

Vantaa, Kaskelantie, 21.8.2020 klo 20.10

Poliisi sai tehtäväksi mennä rakenteilla olevan kerrostalon työmaalle, jossa oli juuri tapahtunut murto. Kohteessa oli jo murtohälytyksen vuoksi paikalle tullut vartija. Ilmeisesti hälytys oli säikäyttänyt voron tiehensä, eikä häntä kohteesta enää löytynyt. Miehen liikkeet tallentuivat kuitenkin valvontakameran tiedostoihin. Tekijä oli pukeutunut maastokuvioiseen tai vastaavalla tavalla kuvioituun takkiin ja tummiin housuihin ja hänellä oli lyhyet hiukset.

Tapahtumapaikan lähellä liikkui musta BMW-merkkinen henkilöauto, jonka arvelleen liittyvän tapahtumiin. Autossa oli virolaiset kilvet.

Hetken kuluttua paikalle tuli ohikulkija, joka kertoi tuntomerkkeihin sopivan miehen juuri varastaneen moottoripyörän läheisen kerrostalon pihalta. Moottoripyörä löytyi myöhemmin samana iltana Tikkurilasta.

Purkukuntoisen koulun piharakennusta yritettiin polttaa

Vantaa, Isontammentie, 21.8.2020 klo 20.30

Vantaalla purettavaksi määrätyn koulun piharakennuksessa syttyi tulipalon perjantaina illalla. Pelastuslaitos sai palon nopeasti hallintaan ja rakennus kärsi vain savuvaurioita. Paloa epäillään tahallaan sytytetyksi.

Lähde ja teksti: Poliisi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *