Kerrostaloasuntoon murtauduttiin perjantaina iltapäivällä Outokummussa

- MAINOS - ARTIKKELI JATKUU ALLA -
- MAINOS PÄÄTTYY -

OUTOKUMPU

Paikalla oli nähty kaksi nuorehkoa miestä, joista toisella oli päällä hupparillinen takki/liivi, jossa sininen huppu ja toisella musta nahkatakki. Miehet olivat alle 175 senttimetrin pituisia. Poliisi pyytää havaintoja.

Itä-Suomen poliisilaitoksen rikostutkinnassa on tutkittavana Pohjois-Karjalassa tapahtunut epäilty törkeä omaisuusrikoksen yritys, tiedottaa Itä-Suomen poliisilaitos.

Itä-Suomen poliisi kertoo tiedotteessaan, Outokummussa Kuilukatu 1 -osoitteessa murtauduttiin kerrostaloasuntoon perjantaina 20. lokakuuta iltapäivällä kello 15.40-16.10 välisenä aikana. Hätäkeskukseen oli ilmoitettu asiasta.


Paikalla poliisipartiolle selvisi, että asunnon ovi oli murrettu lukkoa rikkomalla. Asunnossa oli käyty sisällä ja paikkoja oli pengottu. Paikalla oli nähty kaksi nuorehkoa miestä, joista toisella oli päällä hupparillinen takki/liivi, jossa sininen huppu ja toisella musta nahkatakki. Miehet olivat alle 175 senttimetrin pituisia.

Poliisi pyytää tapaukseen havaintoja. Tietoja poliisille voi ilmoittaa vihjesähköpostiin vihjeet.ita-suomi@poliisi.fi tai puhelimitse 0295 41 5320.

- ARTIKKELI PÄÄTTYY -
- KIITOS ARTIKKELIN LUKEMISESTA -