Kemissä kaksi pahoinpitelyä lauantain ja sunnuntaiaamun välisenä aikana – liikenteessä poikkeusajoluvallinen miehenalku kaahasi 181km/h

Jaa tämä julkaisu ystävillesi:

KEMI

41-vuotias nainen kertoi, että hänen tuntemansa 49-vuotias mies oli tullut erään toisen miehen asuntoon, jossa nainen oli. 49-vuotias mies oli naisen kertoman mukaan etsinyt naisystäväänsä asunnosta. 41-vuotias nainen kertoo, että mies oli sitten yhtäkkiä kaatanut naisen maahan ja lyönyt häntä nyrkillä päälakeen. Naisella ei ollut päällepäin näkyviä vammoja, eikä hän suostunut lähtemään lääkärin tarkastettavaksi.

Miestä epäillään pahoinpitelystä.


Poliispartio suoritti liikenteen valvontaa puolen yön aikaan Perämerentiellä, kun tutkaan oli ajanut 100 km/h:ssa alueella henkilöauto 181 km/h:ssa nopeutta. Kuljettajan oli toiminut kohta 18-vuotta täyttävä mies. Mies määrättiin ajokieltoon ja häntä epäillään törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta.


Sunnuntaina aamuyöstä oli Mäntylänkadulla parkkipaikalla kaksi vuonna 1996 syntynyttä nuorta miestä pahoinpidellyt kahta muuta vuonna 2000 syntynyttä miestä nyrkillä kasvoihin lyöden. Toisella miehistä oli alkanut vuotaa verta nenästä sekä kasvoihin oli tullut molemmille miehille turvotusta ja kipua. Toinen miehistä meni käymään sairaalassa saamassa hoitoa vammoihinsa. Vuonna 1996 syntyneitä miehiä epäillään pahoinpitelystä.

Lähde ja teksti: Poliisi

Jaa tämä julkaisu ystävillesi: