Kemissä ajeltiin huumeiden vaikutuksen alaisena, lisäksi Kemin juna-asemalta anastettiin kaiutin ja kuulokkeet

Jaa tämä julkaisu:

[responsivevoice_button voice=”Finnish Female” buttontext=”Kuuntele uutinen”]

KEMI

Kemi 3.7.2020 kello 19.45 kulkuneuvon kuljettaminen oikeudetta, rattijuopumus ja huumausaineen käyttörikos.

Poliisipartio suoritti normaalia partiointia Kemin alueella, jolloin he päättivät tarkistaa Kiveliönkadulla henkilöautoa ajavan kuljettajan ajokunnon. Auton kuljettajana oli rovaniemeläinen 21-vuotias nainen. Nainen puhalsi alkometriin nollat, mutta huumepikatesti näytti positiivista amfetamiinille, josta syystä nainen vietiin LPKS:ään verikokeeseen. Naisella ei ollut voimassa olevaa ajo-oikeutta.

Kemi 3.7.2020 kello 20.45 kulkuneuvon kuljettaminen oikeudetta, rattijuopumus, huumausaineen käyttörikos, liikenneturvallisuuden vaarantaminen ja lievä ampuma-aserikos.

Poliisipartio suoritti normaalia partiointia Kemin alueella, jolloin heitä vastaan tuli Ouluntiellä 50 km/h rajoitusalueella 87 km/h ajava henkilöauto. Partio pysäytti auton asian selvittämiseksi ja tarkistivat samalla kuljettajan ajokunnon. Auton kuljettajana oli kemiläinen 47-vuotias mies. Miehen hallusta löytyi pistoolin patruuna, joka otettiin poliisin haltuun. Mies puhalsi nollat, mutta huumepikatesti näytti positiivista amfetamiinille, josta syystä mies käytettiin LPKS:ssa verikokeesessa ja sen jälkeen hänet toimitettiin kiinniotetuksi Kemin poliisivankilaan. Miehellä ei ollut voimassa olevaa ajo-oikeutta ja tämä oli miehelle 10 kulkuneuvon kuljettaminen ilman ajo-oikeutta vuoden sisään.

Kemi 27.6.2020 kello 16.00 – 17.00 näpistys.

Kemin rautatieaseman odotuslaiturilta anastettiin matkatavarakassi, jossa sisällä mm. JBL-kaiutin ja Beats-kuulokkeet.

Lähde ja teksti: Poliisi