Keminmaassa ajokortiton motoristi kaahasi huumepäissään 155km/h, lisäksi toinenkin kaahari jäi poliisin haaviin, tällä ei ollut ajo-oikeutta

Jaa tämä julkaisu:

[responsivevoice_button voice=”Finnish Female” buttontext=”Kuuntele uutinen”]

KEMINMAA

Keminmaa 14.6.2020 kello 06.50 törkeä liikenneturvallisuuden vaarantaminen, rattijuopumus, huumausaineen käyttörikos ja kulkuneuvon kuljettaminen oikeudetta.

Poliisipartio suoritti liikennevalvontaa Perämerentiellä Keminmaan alueella, jolloin he havaitsivat tutkan mukaan 155 km/h ajavan moottoripyörän. Kyseisellä kohdalla on 100 km/h nopeusrajoitus. Partio lähti moottoripyörän perään ja tavoitti sen Keminmaasta kuljettajan kotipihalta. Ajaja oli keminmaalainen 30-vuotias mies. Mies puhallutettiin ja tulos oli nolla. Miehelle tehtiin myös huumetesti, joka oli positiivinen amfetamiinille, josta syystä mies vietiin tarkempiin verikoe tutkimuksiin LPKS:aan. Mies on ajokiellossa.

Keminmaa 14.6.2020 kello 03.10 törkeä liikenneturvallisuuden vaarantaminen ja kulkuneuvon kuljettaminen oikeudetta.

Poliisipartio suoritti liikennevalvontaa Perämerentiellä Keminmaan alueella, jolloin he havaitsivat tutkan mukaan 165 km/h ajavan henkilöauton. Kyseisellä kohdalla on 100 km/h nopeusrajoitus. Partio lähti auton perään ja tavoitti sen Torniontieltä Keminmaan teollisuusalueen kohdalta. Ajaja oli kemiläinen 27-vuotias mies. Mies puhallutettiin ja hänelle tehtiin huumepikatesti, molempien tulos oli nolla. Mies on ajokiellossa ja hänellä on vuoden sisällä 5 kpl kulkuneuvon kuljettamista oikeudetta.

Lähde ja teksti: Poliisi