Kello- ja koruliikkeeseen yritettiin murtautua kesäkuussa Valkeakoskella – Tekijä on tunnistettu

Jaa tämä julkaisu:

VALKEAKOSKI

Kesäkuun 19. ja 20. välisenä yönä yritettiin murtautua Kauppatorilla sijaitsevaan kello- ja koruliikkeeseen Valkeakoskella. Muutamaa päivää myöhemmin yöllä murtauduttiin paikallisen leirintäalueen myymälätiloihin, josta saatiin saaliiksi useiden satojen eurojen arvosta alkoholia. Molemmissa paikoissa aiheutui myös vahinkoa kiinteälle omaisuudelle.

Poliisin tutkintatoimenpiteiden jälkeen rikoksesta epäilty on tunnistettu ja hän on kuulustelussaan myöntänyt molemmat rikokset, joita on tutkittu varkautena ja varkauden yrityksenä. Näidenkin varkausrikosten selvittämisessä avainasemassa oli asianomistajien laadukkaat valvontakameratallenteet ja paikallispoliisin ammattitaito, jonka avulla oikea henkilö on tunnistettu. Asiat on siirretty syyteharkintaan.

Poliisi muistuttaa, että syksyn saapuessa on hyvä tarkastella kotipihan tai liikehuoneiston valvontakameran kuvanlaatua myös hämärässä ja pimeällä. Hyvä valaistus auttaa yleensä karkottamaan hämärähommissa olevia ja parantaa myös kamerakuvan laatua pimeällä.

Lähde ja teksti: Poliisi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *