Kehotukset sekoittivat nuoren miehen pään Lahdessa – Lisäksi Lahdessa tavattiin anastajia ja huumerattijuoppo sekoili auton polkimien kanssa

Jaa tämä julkaisu:

LAHTI

Varkauksia Lahdessa.

Vartijat ottivat kiinni 35-vuotiaan naisen tiistaina puolenpäivän aikoihin Launeella. Hän oli varastanut yli 600 euron arvosta tavaraa tavaratalossa. Nainen oli useamman tunnin aikana rikkonut tavaroiden myyntipakkauksia laittaen tavarat reppuunsa ja lopulta hän oli poistunut myymälästä kassalinjojen ohi maksamatta tuotteita.

Varkaan hallusta löytyi anastetun omaisuuden lisäksi teräaseita ja muita anastamiseen tarkoitettuja välineitä. Nainen otettiin kiinni epäiltynä varkauteen.

26-vuotias mies näpisti 6-packin lonkeroa tiistaina puolenpäivän jälkeen kaupasta Lahden keskustassa. Hän oli ottanut packin juomahyllystä ja laittanut sen reppuunsa poistuen kaupasta maksamatta tuotetta. Vartijat seurasivat tekijää ja ottivat hänet kiinni muutaman sadan metrin päästä kaupasta. Tämä oli miehen seitsemäs anastusrikos vuoden sisällä. Poliisi kuulusteli hänet epäiltynä näpistykseen.

Huumepäissään ollut ajo-oikeudeton mies sekoili auton polkimien kanssa Lahdessa.

Hätäkeskus ilmoitti tiistaina kello 13.50 peräänajokolarista Lahdenkadun ja Vesijärvenkadun risteyksessä. Partiolle selvisi tapahtumapaikalla, että nelikymppinen mies oli ollut pysähtyneenä kyseisessä risteyksessä. Hän oli epähuomiossa nostanut jalan jarrupolkimelta, jolloin automaattivaihteinen auto oli lähtenyt liikkeelle törmäten edessä olleen henkilöauton perään.

Mies oli hyvin sekava, mutta hän puhalsi seulonta-alkometriin nollatuloksen. Huumepikatesti oli puolestaan positiivinen. Hänellä ei ole myöskään voimassa olevaa ajo-oikeutta, eikä auto ollut aivan säännösten mukainen. Se oli poistettu liikennekäytöstä toukokuussa. Miestä epäillään rattijuopumuksesta, liikenneturvallisuuden vaarantamisesta, kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta, huumausaineen käyttörikoksesta ja ajoneuvorikkomuksesta.

Kehotukset sekoittivat nuoren miehen pään Lahdessa.

Nuorimies tavattiin sekavana varhain keskiviikkoaamuna kehätien Patomäen tunnelissa. Nuorukaista oli kehotettu poistumaan tunnelista. Hän oli suivaantunut kehotuksesta ja hän oli potkaissut pakettiauton takaoveen. Hän oli myös repinyt tunnelin seinästä hätäpuhelinta. Partion mennessä paikalle oli riehuja käynnissä olleen henkilöstönostimen päällä. Hänet saatiin käskyin tulemaan alas nostimelta. Nuoren miehen matka jatkui poliisilaitokselle kiinniotettuna varkauden yritykseen ja vahingontekoon.

Lähde ja teksti: Poliisi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *