Katsastamaton auto paljasti rattijuopon Virroilla – myös Mänttä-Vilppulassa kärähti rattijuoppo

MÄNTTÄ-VILPPULA – VIRRAT

Pirkanmaalla on jäänyt edellisviikolla kiinni kaksi vahvasti päihtynyttä kuljettajaa, tiedottaa Sisä-Suomen poliisilaitos. Kuljettajat tavattiin Virroilla ja Mänttä-Vilppulassa. Toinen oli ajo-oikeudeton.

Katsastamaton auto paljasti ajo-oikeudettoman rattijuopon Virroilla.

Liikenneyksikön partio valvoi liikennettä Virtaintiellä Virroilla keskiviikkona 6. lokakuuta noin kello 13.30, kun partio havaitsi ajoneuvon, jonka määräaikaiskatsastus oli myöhässä. Poliisi lähti ajoneuvon perään, joka pysähtyi liikerakennuksen parkkipaikalle.

Kuljettaja puhalsi törkeän rattijuopumuksen ylittävän lukeman ja selvisi, että kuljettaja on aiemmin määrätty toistaiseksi voimassa olevaan ajokieltoon.

Kuljettajan epäillään syyllistyneen törkeään rattijuopumukseen ja kulkuneuvon kuljettamiseen oikeudetta. Kuljettaja määrättiin myös väliaikaiseen ajokieltoon. 

Myymälätyöntekijän toimet käräytti vahvasti päihtyneen kuljettajan Mänttä-Vilppulassa.

Poliisi sai hätäkeskuksen kautta ilmoituksen päihtyneestä asiakkaasta Mänttä-Vilppulassa sijaitsevassa myymälässä. Henkilö oli saapunut myymälään ajoneuvolla. Henkilökunta oli ottanut henkilön ajoneuvon avaimet haltuun ja henkilö oli poistunut myymälästä kävellen. Poliisipartion saapuessa paikalle, asiakas oli jo poistunut paikalta. Poliisipartio tavoitti henkilön yksityisasunnosta ja henkilö puhalsi törkeän rattijuopumuksen ylittävän lukeman. Hänet kuljetettiin verikokeisiin terveysasemalle.

Henkilön epäillään syyllistyneen törkeään rattijuopumukseen ja hänet määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon. 

Poliisi ei kerro, milloin kyseinen rikos tapahtui.

Lähteenä: Sisä-Suomen poliisilaitos