Käräjäoikeus vangitsi kaksi henkilöä liittyen Turun Pansiossa tapahtuneeseen ampumavälikohtaukseen

Jaa tämä julkaisu:

[responsivevoice_button voice=”Finnish Female” buttontext=”Kuuntele uutinen”]

TURKU

Poliisi sai sunnuntaina, hieman puolen yön jälkeen, ilmoituksen Pansiolaisen ravitsemisliikkeen ulkopuolella tapahtuneesta ampumistapauksesta. Tehtävälle lähti useita poliisipartioita. Tapauksen johdosta poliisi otti kiinni kuusi henkilöä, joista neljä vapautettiin sunnuntain aikana. Kaksi miestä pidätettiin asian tiimoilta ja Varsinais-Suomen käräjäoikeus vangitsi heidät tänään.

Kaksi miestä vietiin ampumavammojen takia sairaalaan. Toinen heistä on edelleen sairaalahoidossa ja hän oli saanut vakavat vammat, mutta hän ei ole enää hengenvaarassa. Toinen ammuttu mies pääsi pois sairaalasta vielä sunnuntain vastaisena yönä.

[smartslider3 slider=”9″]

Tekoa tutkitaan tapon yrityksenä, törkeänä pahoinpitelynä, ampuma-aserikoksena sekä yllytyksenä tapon yritykseen ja yllytyksenä törkeään pahoinpitelyyn. Epäilty ampuja on käsiaseella ampunut useita laukauksia.

Poliisi on suorittanut useita kuulusteluja ja tutkinta jatkuu edelleen. Tämän takia poliisi ei kommentoi mahdollista motiivia, ampumista edeltäneitä tapahtumia tai ammuttujen laukauksien määrää. Poliisin tämän hetken tietojen mukaan ulkopuolisille ei aiheutunut vaaraa.

Lähde ja teksti: Poliisi

[smartslider3 slider=”11″]